Jump to content
Sign in to follow this  
Mihai3

Colector de praf pentru flex

Recommended Posts

Posted (edited)

Detin un flex (polizor unghiular) Makita de 125mm si doresc sa achizitionez pentru acesta un dispozitiv de colectare a prafului. La magazinele online pretul unui astfel de dispozitiv (original Makita) este de aprox. 200 lei. Doresc sa folosesc flexul pentru slefuirea unor lemne, pe langa debitarea si slefuirea de metale. Dar de colectarea prafului am nevoie numai la slefuirea lemnelor. 

As dori sa stiu daca, cunoaste cineva un astfel de dispozitiv de colectare a prafului care este mai ieftin si care sa se potriveasca cu flexul meu (model GA5030R) ? (nu e obligatoriu sa fie original de la Makita) 

 

Edited by Mihai3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Subiectul asta cred ca era mult mai potrivit la sectiunea de vanzari-cumparari, pentru ca din ce inteleg eu - desi intru mai rar pe forum - nu intentionezi sa construiesti un dispozitiv de colectare a prafului, nu!

Daca e asa, o simpla cautare pe web te poate lamuri asupra variantelor de cumparare. Si poate ai norocul sa fie aiba vreun utilizator un asemenea dispozitiv dar slabe sanse sa-l vanda cineva mult sub pretul pietei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.