Sari la conținut

Colector de praf pentru flex


Mihai3

Postări Recomandate

Detin un flex (polizor unghiular) Makita de 125mm si doresc sa achizitionez pentru acesta un dispozitiv de colectare a prafului. La magazinele online pretul unui astfel de dispozitiv (original Makita) este de aprox. 200 lei. Doresc sa folosesc flexul pentru slefuirea unor lemne, pe langa debitarea si slefuirea de metale. Dar de colectarea prafului am nevoie numai la slefuirea lemnelor. 

As dori sa stiu daca, cunoaste cineva un astfel de dispozitiv de colectare a prafului care este mai ieftin si care sa se potriveasca cu flexul meu (model GA5030R) ? (nu e obligatoriu sa fie original de la Makita) 

 

Editat de Mihai3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subiectul asta cred ca era mult mai potrivit la sectiunea de vanzari-cumparari, pentru ca din ce inteleg eu - desi intru mai rar pe forum - nu intentionezi sa construiesti un dispozitiv de colectare a prafului, nu!

Daca e asa, o simpla cautare pe web te poate lamuri asupra variantelor de cumparare. Si poate ai norocul sa fie aiba vreun utilizator un asemenea dispozitiv dar slabe sanse sa-l vanda cineva mult sub pretul pietei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock