Sari la conținut

Amplificator 360w/8ohmi

Andrei_Preoteasa

Postări Recomandate

Până nu demult uitasem de electronică.. aveam un modul de amplificator funcțional cu 5 perechi finali MJL, foarte mulțumit de el. Dar am zis sa il refac din proprie dorință, intr-un fel, sa imi "testez" abilitățile... am desenat cablajul in kicad, nu ma asteptam sa functioneze, dupa un timp aproape renuntasem, fiind primul meu cablaj desenat vreodată, normal ca au fost trasee "neconectate" ici colo.. in final am reusit si am gasit toate greselile (cea mai mare fiind cablajul in totalitate printat greșit, fața fiind inversata cu spatele sau "top cu bottom", dar chiar și așa dat fiind faptul ca e facut la fabrica nu contează). In prezent am refacut si corectat greselile si intentionez sa comand inca un set de cablaje si sa dezmembrez si modulul functional deoarece contine ambele canale pe aceeasi placa si 1. este greu de așezat in carcasa 2. Racirea e greu de obtinut uniform, 3.Limiterul existent nu funcționează iar ca sa pot umbla la el ar trebui demontat tot oricum. Cateva poze cu modulul original si cel realizat de mine.

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

011.jpg

012.jpg

013.jpg

Editat de donpetru
transferul imaginilor din link extern in continutul postarii
  • Like 2
  • Thanks 1

Va multumesc pentru editare domnule donpetru, nu am mai fost activ pe acest forum de ani buni, am pus link-uri deoarece pozele erau prea mari si nu aveam nimic la indemana pentru a le micșora. Arăta mult mai bine acum.

O seara frumoasă.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock