Sari la conținut

Proiectoare(reflectoare) teatru

gigiraut

Postări Recomandate

Salut, deoarece nu mai folosesc aceste proiectoare cu care "luminam" plaja din Eforie de niste ani si imi 'incurca' locul,ma gandesc ca poate fac cuiva trebuinta sau daca nu, sa le duc la reciclare. Proiectoarele(4 buc) cred ca sunt "Decorativa" , din aluminiu turnat si tabla de fier,cu fasung Goliat(E40) pentru becuri de 1000-3000w(Fieni), reglaj mecanic de claritate si lentila planconvexa din sticla termica de 160mm si distanta optica de cca 250mm. Sunt functionale dar necesita mici reparatii. Nu stiu care ar fi pretul corect dar ma gandeam undeva la 100-120lei/bucata sau schimb cu componente active pentru audio. Daca este cineva interesat as prefera predarea personala in Bucuresti,Drumul Taberei,deoarece sunt foarte grele(aprox 10Kg fiecare) si expedierea lor ar fi mai costisitoare decat produsul). Mai multe detalii la tel 0728 911 095, Multumesc,stima 

IMG_20151207_124057.jpg

IMG_20151207_124125.jpg

pro4.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock