Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

Nefunctionare website TEHNIUM AZI

Recommended Posts

Scuze pentru imposibilitatea accesarii site-ului in ultimele 24 de ore. Am informat inca de ieri firma de webhosting cu privire la aceasta nefunctionare si se pare ca problemele pe partea de server(e) ca sa fie remediate le-au luat mai mult timp decat ma asteptam. Daca gasiti vreo informatie care lipseste, va rog sa o mentionati in acest subiect. Stiu ca back-up-uri se fac automat de firma de webhosting dar e posibil ca aceste back-up-uri sa nu acopere ultimele postari din forum. Se mai intampla asemenea evenimente si sper ca in viitor nu se mai repete asemenea episoade de foarte multe ori !! Vom vedea!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

UpTime 100% nu am auzit la nici o firma de webhosting! Cum se defecteaza calculatoarele de acasa, era de asteptat sa cada servere din cand in cand. Poate, cine stie, o fi fost si un atac cibernetic la un datacenter anume - am citit de astea - si din cauza asta sa fi durat asa mult remedierea. Bine ca este ONLINE site-ul, nu cred ca s-a pierdut ceva, la o prima vedere! :cheers2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieri asupra server-ului pe care se afla atat site-ul web tehnium-azi.ro cat si alte site-uri care nu-mi apartin, a avut loc un asazis "atack DDOS" (in engl. distributed denial-of-service) prin care a fost afectat accesul la site. Pentru utilizatorii care nu sunt familiarizati cu aceasta terminologie, un mic rezumat, si anume atacurile DDOS reprezintă o tehnică folosită de infractori pentru a întrerupe funcționarea site-urilor web sau pentru a le face să cadă. Funcționează prin trimiterea a milioane de solicitări de pagini către un site web. E ca si cum ai face comanda de 100 de pizza la un restaurant in acelasi timp, asta facand o comparatie.

E posibil ca atacul sa fie o simpla coincidenta, avand in vedere ca a avut loc la scurt timp dupa prezenta urmatoarelor subiecte: de aici si de aici.

Repet, nu sunt dovezi clare ca ar fi fost vreo razbunare dar daca ar fi aceste dovezi, acum va imaginati si voi ca cum sta lucrurile in lumea asta in care traim, unde se vand imagini, in mass-media, de persoane, care nu sunt chiar asa de transparenti cum se lasa se creada. Dar, repet, e doar o presupunere!

Bine ca suntem ONLINE din nou. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ,am constatat si eu imposibilitatea de acces a site-ului....de aseara undeva pe la 20.00....am crezut ca este un blocaj generat de administrator pentru corectarea unor probleme....uite ca nu a fost asa iar supozitia lui donpetru apropo de blocaj mi se pare suficient de realista incat sa fie luata in consideratie!...nu ar fi pentru prima data si nici nu o sa fie pentru ultima data....din pacate!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.