Sari la conținut

Nefunctionare website TEHNIUM AZI

Postări Recomandate

Scuze pentru imposibilitatea accesarii site-ului in ultimele 24 de ore. Am informat inca de ieri firma de webhosting cu privire la aceasta nefunctionare si se pare ca problemele pe partea de server(e) ca sa fie remediate le-au luat mai mult timp decat ma asteptam. Daca gasiti vreo informatie care lipseste, va rog sa o mentionati in acest subiect. Stiu ca back-up-uri se fac automat de firma de webhosting dar e posibil ca aceste back-up-uri sa nu acopere ultimele postari din forum. Se mai intampla asemenea evenimente si sper ca in viitor nu se mai repete asemenea episoade de foarte multe ori !! Vom vedea!

• Thanks 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7130-nefunctionare-website-tehnium-azi/
Distribuie pe alte site-uri

UpTime 100% nu am auzit la nici o firma de webhosting! Cum se defecteaza calculatoarele de acasa, era de asteptat sa cada servere din cand in cand. Poate, cine stie, o fi fost si un atac cibernetic la un datacenter anume - am citit de astea - si din cauza asta sa fi durat asa mult remedierea. Bine ca este ONLINE site-ul, nu cred ca s-a pierdut ceva, la o prima vedere! :cheers2:

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7130-nefunctionare-website-tehnium-azi/#findComment-79774

• 2 months later...

Ieri asupra server-ului pe care se afla atat site-ul web tehnium-azi.ro cat si alte site-uri care nu-mi apartin, a avut loc un asazis "atack DDOS" (in engl. distributed denial-of-service) prin care a fost afectat accesul la site. Pentru utilizatorii care nu sunt familiarizati cu aceasta terminologie, un mic rezumat, si anume atacurile DDOS reprezintă o tehnică folosită de infractori pentru a întrerupe funcționarea site-urilor web sau pentru a le face să cadă. Funcționează prin trimiterea a milioane de solicitări de pagini către un site web. E ca si cum ai face comanda de 100 de pizza la un restaurant in acelasi timp, asta facand o comparatie.

E posibil ca atacul sa fie o simpla coincidenta, avand in vedere ca a avut loc la scurt timp dupa prezenta urmatoarelor subiecte: de aici si de aici.

Repet, nu sunt dovezi clare ca ar fi fost vreo razbunare dar daca ar fi aceste dovezi, acum va imaginati si voi ca cum sta lucrurile in lumea asta in care traim, unde se vand imagini, in mass-media, de persoane, care nu sunt chiar asa de transparenti cum se lasa se creada. Dar, repet, e doar o presupunere!

Bine ca suntem ONLINE din nou. 

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7130-nefunctionare-website-tehnium-azi/#findComment-80013

Da ,am constatat si eu imposibilitatea de acces a site-ului....de aseara undeva pe la 20.00....am crezut ca este un blocaj generat de administrator pentru corectarea unor probleme....uite ca nu a fost asa iar supozitia lui donpetru apropo de blocaj mi se pare suficient de realista incat sa fie luata in consideratie!...nu ar fi pentru prima data si nici nu o sa fie pentru ultima data....din pacate!

• Thanks 1
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7130-nefunctionare-website-tehnium-azi/#findComment-80017

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock