Sari la conținut

Audio in format MP3

SIG

Postări Recomandate

Intrucat melodiile se fac/circula in cvasitotalitate in format MP3 ma intreb cat de mult este afectata calitatea?

Cineva zicea ca la el se aud foarte bine si piese comprimate la 64 kb.

Eu zic ca limita de comprimare ar' trebui sa fie pe la 192 kb,insa oricum,nu stiu practic ce fenomene au loc in momentul comprimarii.

Se poate face o analogie cu comprimarea video (in format MPEG2 sau DivX) ?

Daca stie cineva mai in detaliu ce procese au loc la comprimare,si care este pretul platit.

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cineva zicea ca la el se aud foarte bine si piese comprimate la 64 kb.

Totul depinde de player-ul folosit si/sau plugin-urile instalate pe un anumit player coroborat cu o placa audio buna. Bineinteles ca si rata de comprimare a pieselor conteaza dar daca nu se tine cont si de cele mentionate anterior rezultatul final nu este atat de bun, necesitand in anumite cazuri ascultarea melodiilor comprimate la peste 128kB/s.

P.S. Personal folosesc jetAudio sau Winamp cu plugin-ul DFX Audio Enhancer.

Link spre comentariu

P.S. Personal folosesc jetAudio sau Winamp cu plugin-ul DFX Audio Enhancer.

jetAudio nu mi se pare asa grozav. La functionabilitate nu prea sta bine.

Apropo, nu stie cineva un soft bun cu doua deck-uri pentru mixat si party. Imi trebuie la niste petreceri. Voi ce folositi ?

Link spre comentariu

eu folosesc Virtual DJ cu o consola Hercules. E incredibil de practica si .... poti face niste treceri intr-adevar calumea. Pretul nu este exagerat de mare si, pot spune ca-si merita toti banii. Chestia de langa tst.

post-663-1205130110_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock