Jump to content

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Rascolind internetul am dat peste un amplif cu numele de mai sus caruia ii lipseste traful de alimentare si are finalii arsi, conform descrierii. Nici carcasa nu e prea grozava.dar l-am cerut  in ideea de a folosi ceva piese din el, daca nu reusesc sa-l restaurez. Crezand ca i-a vazut cineva schema si o si are, am rugamintea de a ma ajuta sa intru in posesia ei. Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare!

Inca nu am luat ampliful de la posta, dar cam asa ceva ar trebui sa primesc. Poate isi aduce aminte cineva care l-a intalnit.

marconi 2.JPG

Pathe marconi 1.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

E prima oara cand vad un asemenea amplificator. Poti sa-l restaurezi daca nu are piese lipsa si daca are piese devalorizate, poti sa te apuci sa le schimbi. Si intre picaturi, poti sa incepi sa trasezi schema pe hartie, cum imi povestea un bunic ca facea pe vremuri la amplificatoarele VERMONA care ii cadeau pe mana!!! Ce vremuri o fi fost, imi imaginez eu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici eu n-am mai vazut acest amplif, dar imi place modelul, e clasic, de fapt e o vechitura, dar sunt nostalgic dupa asa ceva. Vanzatotul spune ca doar traful ii lipseste. traf. toroidal.Dar nu e o chinezarie, si nici cu STK nu este. Tensiunile trafului le pot banui dupa tensiunile cond. de filtraj. Stima.

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutate tuturor!

Sapaturile efectuate nu au dus la nici un rezultat. Nici pe Elektrotanya, nici Hi-fi Engine (cred ca nu s-o f inscriind in clasa hi-fi...🙂), nici pe Elektroda, nici Radiomuseum si nici pe vintage -audio..Dar am intrat in posesia lui si e mai dragut decat in pozele prezentate. Si e micut, cam 35x20x5cm.Inca nu l-am desfacut, nu am avut timp. Poate pana atunci ma ajuta vreun coleg cu schema.Altfel, va trebui sa-l "reinventez", cum sugereaza colegul @leo_electro.Am sa fac poze mai detaliate cand ma iau de el.Stima!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare tuturor! Am mai descoperit cate ceva

Consum de la retea 180 W

made in Japan

filtraj 2x6800u/45V

alimentare simetrica, nu are releu de protectie boxe, ci sigurante

finalele sunt 2SC 1827/2SA769

pe un canal ambele aproape sarma, pe celalalt ambele bune. Banuiesc o putere de circa 15, max 20 W/canal

Cand prind momentul testez cu 2x12v ca. Inca mai caut schema. Stima!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.