Sari la conținut

Alimentare aragaz mixt AEG !

elco
 Share

Postări Recomandate

Am comandat urmatorul aragaz (scuze de reclama, dar nu am intentia asta):

https://www.emag.ro/aragaz-mixt-aeg-plita-inductie-cuptor-electric-plus-steam-grill-ghidaje-telescopice-clasa-a-50-cm-inox-antiamprenta-cib56400bx/pd/D69TB0BBM/

care are manualul de utilizare si fisa tehnica in link-ul urmator: https://www.aeg.ro/kitchen/cooking/cookers/electric-cooker/cib56400bx/

In ultima pagina din fisa tehnica a produsului se mentioneaza o siguranta de 3x16A pe alimentarea lui. Din ce am citit si am vazut, produsele astea se pot alimenta: monofazat, bifazat si trifazic. Eu am acum o siguranta tripolara fara nul 3x16A.

Intrebarea mea este urmatoarea - am o repartizare a puterilor pe fiecare faza si din calcule mi se pare mai buna varianta sa-l alimentez bifazat. Nu am incercat practic, dar pot din cei trei poli a unei sigurante tripolare sa trec doua faze si un nul ca sa alimentez aragazul ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock