Sari la conținut

NTHL020N090SC1


cavit

Postări Recomandate

Acesta este un sic mosfet ceva mai ieftin decat concurenta, pentru aceleasi caracteristici.

Data sheet-ul.

https://ro.mouser.com/datasheet/2/308/NTHL020N090SC1-D-1698971.pdf

Are anumite caracteritici mai iertatoare pentru utilizatorii DIY, cu ar fi profilul rezistenta drena sursa- temperatura, dioda intrinseca suficient de robusta.

Este potrivit pentru realizarea unui invertor de 5kw, pentru alimentarea casei cu energie fotovoltaica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna intentia dar va rog sa-i dati o utilitate topicului. Adica, ar fi util in context o aplicatie cu acel... mosfet. Deci, va rog sa faceti asta in urmatoarele 24 de ore, in caz contrat acest topic il voi sterge. Se poate interpreta ca un fel de reclama la comercializarea MOSFETului desi e putin probabil dar e... posibil !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Designul in care se poate utiliza este un design bazic de convertor sinusoidal PWM, Deoarece designul utilizat personal este unul sarac minimalist, va prezint un design generic realizat cu Sic mosfet.

In acest document este analizata utilitatea diodei sic schottky anti paralel,  acest sic mosfet in particular functioneaza bine si fara dioda externa sic shottky, de aceea v-i l-am propus, deoarece caderea de tensiune in conductie directa este una dintre cele mai mici disponibile.

Totusi in caz ca utilizati driveri alimentati prin bootstrap, ca in cazul placutei EGS002 cu ir2110 sau 2113 este recomandat a se monta aceste diode externe, mai ales la tranzistorii de jos, altfel exista riscul ca tensiunea generata pe bootstrap sa depaseasaca limita tensiunii de alimntare pentru driveri, dioda de boot strap ar trebui sa fie tot una sic schottky.

 

Poate fi utilizat in invertoare existente ca drop in replacement, asta este cel mai ieftin, dorece costurile cu designul sunt eliminate.

EPE_Castillati_etal.pdf

Editat de cavit
completation
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock