Jump to content
Sign in to follow this  
cristi_74

Coronavirus....o perdea!

Recommended Posts

Coronavirusul european, o perdea de ceaţă pentru ce se pregăteşte prin aşa-zisul exerciţiu de apărare "Europe Defender 20"?

 
Image result for europe defender 20În timp ce în Italia titlurile, transmisiile și rețelele de socializare sunt invadate de mult discutatul „coronavirus”,  20.000 de trupe americane debarcă în 7 aeroporturi europene și li se vor adăuga alți 10.000 de soldați americani prezenți deja în Europa și alți 7.000 de soldați din diferite țări europene.
 

În total 37.000 de soldați înarmați în ce scop? Pentru a ajuta statele să oprească acest virus exaltat sau să-i ajute pe cei care l-au contractat?
Absolut nu !!!
 

Au venit pentru a se deplasa sau, folosind cuvintele oficialilor americani de top pentru a se „răspândi” pe teritoriul european pentru a începe „Europa Defender 20” în aprilie care ar trebui să se încheie în iulie !!
Au fost informați cetățenii despre ce este vorba? Evident că nu!
„Europa Defender 20” este un exercițiu conceput de guvernul SUA în colaborare cu NATO pentru a „testa” strategiile care vor fi utilizate de SUA și Europa (care își confirmă supunerea la SUA), dacă există o amenințare că duce la un război ipotetic.
Amenintare de la cine?
Evident, ofițerii americani ocolesc răspunsul fără să facă clarificări și folosesc sintagma generică „amenințare ipotetică”.
Evident, singura amenințare ipotetică care poate fi atribuită gândirii americane este Rusia (aliatul Chinei) cu care au creat de mult timp în mod voit mari tensiuni.
 

Dar să analizăm.
Pentru acest exercițiu, pe lângă cei 37.000 de soldați, vor fi aduse din afară 14.000 de vehicule militare (deci tancuri, elicoptere etc ...) și proporțional cât mai multe muniții.
Așa că avînd în vedere „virusul”, soldații vor veni cu măștile și precauțiile adecvate pentru a face acest „exercițiu”?
Evident că nu !!!


2. Potrivit ofițerilor americani, acești soldați sunt, prin urmare, SĂRIȚI ÎN CAZ, ei nu au dreptul de a contracta „coronavirusul”.
 

Ceva nu e în regulă !!!
 

Iată întrebarile care se nasc:
- De ce, dacă este doar un exercițiu nu este amânat, având în vedere nota OMS privind răspândirea acestui virus și a haosului media, social, de sănătate, politic și economic pe care îl generează în lume?
- De ce cetățenii pot primi acest virus, iar militarii SUA se pot deplasa fără probleme?
- De ce s-a decis efectuarea acestui exercițiu geografic într-o poziție care să prevadă un conflict ipotetic cu Rusia și nu în alte zone care privesc alte orizonturi?
- De ce 95% din mass-media nu vorbesc despre asta?
- De ce nu vorbesc toți reprezentanții politicii italiene despre asta?
- Dacă soldații sunt scutiți, asta înseamnă că virusul nu este cel care este atât de periculos sau există deja posibilitatea unui vaccin și de a face o ființă umană imună și nu se spune?
- Dacă soldații americani ar contracta virusul, nu ar deveni ei înșiși o cauză exponențială a extinderii virusului?
Rusia a pus numeroase întrebări cu privire la acest exercițiu la care nu a primit răspuns și, pe baza acestuia, a declarat deja că își va păstra poziția militară în interiorul frontierelor sale, ceea ce nu împiedică un astfel de scenariu liniștitor cu două părți armate: este un exercițiu sau nu este.
 

Pentru a recapitula:
China, aliata Rusiei, a încheiat un contract cu luni în urmă cu Italia (o țară fundamentală pentru Europa pentru relațiile legate de comerțul în Mediterana și pentru poziția sa strategică dacă există conflicte) pentru a face relațiile comerciale solide și mai importante între Italia și China și făcând puterea Americii asupra Italiei mai puțin importantă, chiar nesemnificativă.
 

Coronavirusul pornește din China, dar explodează incredibil în Italia, nu numai din punct de vedere al sănătății, dar mai ales alimentat de mass-media mondială, în ciuda faptului că cazul declanșator nu este legat de un italian.
 

De ani buni, China și Rusia au fost oponenții comerciali incontestabili ai SUA, deoarece importanța lor amortizează foarte mult monopolul dolarului pe piața globală și acest lucru, pentru SUA, creează pierderi semnificative de putere atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere geopolitic.
 

De ceva timp, America face tot posibilul pentru a provoca Rusia cu mișcări de piață și dislocări militare asupra a tot ceea ce afectează interesele sale comerciale și geopolitice.
 

Acum, în timp ce cetățenii lumii sunt proiectați cu ochii și urechile asupra Europei, Chinei și Italiei, America, în schimb, fără a lua în seamă haosul care există în mod obiectiv în prezent cu privire la un virus despre care chiar și virusologii spun lucruri diametral opuse, decide să continue un exercițiu care, dacă ar fi așa, ar putea fi ușor amânat într-o perioadă mai pașnică.

3. Deci, de ce atâta presiune pentru ca soldații americani să folosească
armamente în cantități alarmante pentru un exercițiu SIMPLU, în ciuda a tot și știind că acest lucru declanșează un nivel ridicat de alertă în Rusia?
 

Fenomenul „coronavirus” este un instrument util pentru a distrage și pregăti o mare parte din cetățenii lumii pentru ceva mai important care trebuie să se întâmple sau pentru care cineva se pregătește să se întâmple și care nu are nicio legătură cu virusul, ci cu o întrerupere a sistemului geopolitic global.
 

Ceva se întâmplă și nu este vorba despre conspirație, ci de fapte geopolitice  care sunt deja verificabile în aceste ore în 7 țări europene.
 

Acesta este subiectul asupra căruia trebuie să te întrebi!

Sursa:  https://www.varesepress.info/curiosita/coronavirus-qualcosa-sta-accadendo.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Acum 58 minute, cristi_74 a spus:

Coronavirusul european, o perdea de ceaţă pentru ce se pregăteşte prin aşa-zisul exerciţiu de apărare "Europe Defender 20"?

Asa o fi... dar aia de dincolo spun ca e vorba doar de incapacitatea unui sistem de a face fata unui numar urias de bolnavi...

https://www.capital.ro/marturii-din-infernul-italian-fiti-pregatiti-pentru-ce-e-mai-rau-romania-vizata-de-avertisment.html?fbclid=IwAR0H6boGEXi3QjVMm88OIUPVY_Q8vLF_o47jh-5RxoUuvFVyzs06saRmTmE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nicidecum, este o "perdea" pentru evenimentul din 14 MAI 2020 de la Vatican.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Daca printre alte state sunt invitate la Vatican si Venezuela, Coreea de Nord si mai ales Palestina... e OK.

Edited by remus68

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
Acum 19 ore, cristi_74 a spus:

- De ce 95% din mass-media nu vorbesc despre asta?

Eu am impresia ca sursa, adica site-ul ala italian, e un fel jurnalparanormal.ro de Romania care umfla continutul articolelor dupa cum ii se nazare unui anume redactor de stiri, care seara mai trage pe nas niste marihuana. Spun asta deoarece despre acel exercitiu militar a fortelor aliate s-a pomenit pe diverse site-uri, inclusiv:

https://shape.nato.int/defender-europe

Restul e can-can.

Edited by elco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e o perdea de fum, e pură propagandă rusă. De exemplu, cifrele vehiculate pe acolo sunt cel puțin stranii. Succes cu conspirațiile, băgați tare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O mică completare. China se pipi cu boltă pe întreg NATO, și nu militar.  Ați asistat la mică zdruncinătură capabilă sa dărâme economic Europa. Pe scurt, te pun la punct cu propriile tale mâini.  La fel și Rusia.  Doar închide conducta și te bagă în beznă. Astea sunt mai eficiente decât pușca și grenada.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parerea mea ca dupa aceasta "criza" se face trecerea la NWO (Noua ordine mondiala),deci daca ati stat comod pana acum(30 de ani de "libertate"),eu zic sa va resemnati dupa ,cu taierea unor Drepturi!Si nu ma refer la taierea dreptului de "a muri"!,asta e prevazut in constitutia NWO.Daca razboiul economic dintre China si SUA nu este de fatada si cele doua au conlucrat pt a porni tavalugul trecerii spre NWO,ne asteapta vremuri "interesante",deoarece dupa ultimele stiri chinezii au stiut ca americanii sunt raspunzatori de epidemie(Cristian Diaconescu -Jocuri de putere de asta seara).Sa speram ca nu iese cu scantei si pregatiri de razboi!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decat sa ma uit la emisiunile alea tv care prostesc poporul, prefer sa lucrez ceva sau sa citesc o carte... mai mult, in ecuatia aia de mai sus (cu NWO) nu intra numa' Chinezu' sau Unchiu' Sam... adica e ceva ce da cu virgula.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.