Sari la conținut

Panasonic TX-26LXD70, Chassis: LH64


nicub
 Share

Postări Recomandate

Buna ziua, TV Panasonic TX-26LXD70, Chassis: LH64 nu porneste, LED-ul rosu clipeste in serii de 4. La comutare la retea 230v se aude cum releul cupleaza, apoi dupa 2-3 secunde decupleaza si incep clipurile. Am masurat tensiunile pe P-Board TP823 am 5v=ok, TP825 am 24v in momentul in care cupleaza releul si imediat ce decupleaza nu mai am tensiune. Asadar, 0v. Pe placa AP-Board se intampla la fel, am tensiuni normale cand cupleaza releul si 0v imediat ce releul decupleaza. Aici singura tensiune buna o am pe TP7103=5v indiferent de starea releului. Am masurat toti conzii electrolitici de pe placile P-Board si AP-Board si se incadreaza in valorile ESR-metrului. Are cineva o idee despre acest defect? Multumesc!

Editat de nicub
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock