Sari la conținut

Amplificator electronica industriala 2x40w

Postări Recomandate

Buna ziua,

Rog postare schema amplificator romanesc 2x40w hi fi, electronica industriala in vederea executarii reparatiei ,

eventual schema transformatorului cu tensiuni de alimentare in curent alternativ.

Multumesc.

2x40 w.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Schema observ ca ai gasit-o aici:

Conform schemei, transformatorul are secundare (tensiuni masurate in gol) : 2x35V/1A si 2x22,5V/3A; cred cca.250VA.

later edit: am corectat

Editat de ionut90
Link spre comentariu

Acum 20 ore, ionut90 a spus:

Schema observ ca ai gasit-o aici:

Conform schemei, transformatorul are secundare (tensiuni masurate in gol) : 2x35V/1A si 2x22,5V/3A; cred cca.250VA.

later edit: am corectat

Multumesc.

Am gasit schema de 2x35w, dar pentru reparatie(preamplificator, corector si etaj final) as dori postare schema originala 2x40w.

Are cineva schema aplificatorului 2x40w?

Link spre comentariu

Acum 7 ore, pop a spus:

Multumesc.

Am gasit schema de 2x35w, dar pentru reparatie(preamplificator, corector si etaj final) as dori postare schema originala 2x40w.

Are cineva schema aplificatorului 2x40w?

Schema redresorului (2x60w)  nu corespunde cu cea a amplificatorului 2x35w.

Link spre comentariu

• 11 months later...

- Am găsit denumirea aparatului după mulți ani, este Amplificator stereo hi-fi 2x40W Electronica Industrială. Are cineva o schemă (poza nu-mi aparține)? Pentru că e prea complicat cu preamplificatorul (f. greu de ajuns, contacte imperfecte la mai multe comutatoare, electrolitici vechi), intenționez să introduc semnal de linie la intrarea lui T307 (am înțeles că schema la 2x35W e asemănătoare), deconectînd corecția de ton cu tot ce e în față și punînd un potențiometru de volum acolo (2x100K). La ieșiri am făcut mase flotante (2x2x4700uF) la cele două canale, astfel că nu mai am grija vreunei derive de CC care să-mi ardă difuzoarele.

2x35w.thumb.jpg.7d02913006b08b932ff7cc085c58fec3.jpg2x40W.jpg.55a8fbd988bc1004f477843b26e4d417.jpg

Editat de silverflower
completare
Link spre comentariu

• 2 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock