Sari la conținut

Cum folosim un conector PCB Jack la 24V

ionut90

Postări Recomandate

Am luat de pe internet mai demult un conector JACK PJ-083AH cu datasheet-ul urmator:

https://ro.mouser.com/datasheet/2/670/pj-083ah-1517211.pdf

Am citit datasheet-ul de mai multe ori si nu-mi dau seama, privind simbolul PCB si simbolul electric a conectorului, de care pini se aplica minus si plus 24Vcc ?? Pinul gros din mijloc stiu ca e plus dar face contact cu pinul 1 de pe amprenta PCB si unde duce masa ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, ionut90 a spus:

Am luat de pe internet mai demult un conector JACK PJ-083AH cu datasheet-ul urmator:

Minusul se ataseaza la pinul 2 iar plusul la pinul 1. Daca ai si o baterie cuplata atunci aceasta se  ataseaza la pinul 3 ca atunci cand bagi mufa mama in mufa de pe cablaj (mufa in discutie) bateria sa se decupleze.

Link spre comentariu

Pinul 1 e clar + pentru 24Vdc.

Minus 24V la pinul 2.

Si la pinul 3 atasez plus sau minus baterie ? Celalalt terminal al bateriei ar trebui sa fie comun, ori cu minus 24, ori cu plus 24 !!!

Editat de ionut90
Link spre comentariu

Acum 6 ore, ionut90 a spus:

Pinul 1 e clar + pentru 24Vdc.

Minus 24V la pinul 2.

Si la pinul 3 atasez plus sau minus baterie ? Celalalt terminal al bateriei ar trebui sa fie comun, ori cu minus 24, ori cu plus 24 !!!

Pinul 3 la minusul bateriei, plusul este comun.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock