Sari la conținut

Logiteh z 506

acilisav

Postări Recomandate

Logiteh Z506 -defect am constatat ca nu are alimentare-siguranta arsa pe intrare230v  nu stiu ce tensiune de alimentare in cc are ,vreau sa inlocuiesc sursa in comutatie  cu una clasica .

ce parere aveti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa SF-urile cu sursa in comutatie, ca sigur nu o sa gasesti una cu toate tensiunile de care ai nevoie acolo, iar ca sa faci una custom, hm, nu merita, prea multa munca.

Mai bine verifica primarul transformatorului, ca mi-aduc aminte ca avea o siguranta pe capatul unui bobinaj. O schimbi sau suntezi si gata, merge iar, dar verifica sa nu fie ceva ars pe placa mama a sistemului. Daca nu vrei sa faci asta, cauta un trafo piesa de schimb pe Olx.

Link spre comentariu

La 13.10.2019 la 23:30, vijelie02 a spus:

Bine ca n-ai suntat siguranta cum ti s-a recomandat mai sus.

Eu i-am spus sa verifice primarul transformatorului si dupa aceea daca e primarul ok sa sunteze siguranta. Si transformatorul trebuie testat intai in gol, cu secundarele in aer, neconectate. 

La 13.10.2019 la 20:20, acilisav a spus:

Am inlocuit siguranta si o arde la punerea sub tensiune(cu  plecarea cc decuplata),sa pun o sursa clasica nu-i nici-o celtuiala,nu stiu de ce tensiune amnevoie.

Ai masurat infasurarile transformatorului ? cum sunt ? cati ohmi au ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock