Sari la conținut

Driver led inversare PWM

Rudi82

Postări Recomandate

Buna ziua!

Acuma am comandat din china :

https://www.aliexpress.com/item/33030179467.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6af26349wUHnZk&algo_pvid=039c2d79-f097-46f5-8b1e-53a12879f8e8&algo_expid=039c2d79-f097-46f5-8b1e-53a12879f8e8-34&btsid=4886c60c-5f0b-41bc-9cf1-d99cf2bbd602&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_53

The setting of the dimming port is 0~3v, 0v is the brightest, 2~2.5v is already very dark.

driver led care are semnalul pwm invers: adica la 0v=luminozitate maxima,3v=minim ,se poate cumva inversa ? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

V-am realizat o schema functionala, dar eram sigur ca o concepeti dvs. ca de cautat pe net este imposibil de gasit o schema care sa corespunda cu parametrii ceruti la intrarea convertorului. Este buna si simularea, deoarece verifica si valideaza rezultatul, nu-i asa?

1620303599_Inversorpentrubacklight.png.08c113af0de57134da2ead3fd3f8a0f5.png

Deoarece in display poate este nevoie de o ajustare fina, puteti pune in locul rezistentei R2 un trimer de 20K in serie cu o rezistenta de 33K.

Acum 2 ani am reparat convertorul de backlight de la un display Samsung de 27 inch, prin inlocuirea circuitului integrat care continea 2 tranzistori MOS canal P cu 2 tranzistori separati. Am construit un circuit cu zone de cupru marite pentru racire si l-am conectat cu fire pe conexiunile din circuitul imprimat.

Succes! 

@gsabac

Editat de gsabac
  • Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 7 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock