Sari la conținut

DP0806 - Intput-Out PCB audio amplifier with softstart and PSU

Postări Recomandate

Pana la sfarsitul acestei luni (august) un PCB DP0806 costa 60 lei cu transport Posta Romana inclus pe teritoriul Romaniei. Documentatie e gratuita si se gaseste in prima postare a acestui topic.

Atentie! Au mai ramas de vanzare doar 2 bucati PCB.

Conditii de livrare: plata avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

• 1 month later...

Au fost vandute si ultimele 2 bucati de PCB-uri. Multumesc celor care au cumparat cablajele si astept din partea voastra imagini cu cablajele asamblate, fie ca au fost cablaje cumparate de aici sau cablaje realizate acasa prin metode binecunoscute D.I.Y.

Spor la mesterit tuturor.

• 8 months later...

Buna ziua!

Daca imi permiteti intrebarea, mai aveti in plan vreo comanda pentru aceste PCB-uri? As fi si eu interesat de 2 sau 4 buc in functie de pret... bineinteles daca mai exista doritori... si daca puteti comanda... Multumesc anticipat pentru bunavointa! 🙂

Acum 8 ore, dj_tepex a spus:

Buna ziua!

Daca imi permiteti intrebarea, mai aveti in plan vreo comanda pentru aceste PCB-uri? As fi si eu interesat de 2 sau 4 buc in functie de pret... bineinteles daca mai exista doritori... si daca puteti comanda... Multumesc anticipat pentru bunavointa! 🙂

In plan oricand sunt dispus sa mai fac niste PCB-uri de fabrica daca se aduna macar 10 cablaje platite in avans.

Deci, daca mai sunt utilizatori care vor asemenea PCB-uri, isi pot manifesta oricand acest lucru aici, urmand ca dupa ce se aduna minim 10 PCB-uri comandate sa deschid, ca si in cazul altor comenzi, o conversatie privata pentru strangerea sumei aferente pentru comanda PCB-urilor.

• 3 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock