Sari la conținut

DP0806 - Intput-Out PCB audio amplifier with softstart and PSU

donpetru

Postări Recomandate

Asa cum precizam si in clipul dedicat amplificatorului MX800, am creeat un clip si pentru placa de intrare-iesire cu softstart si PSU. Am incercat o prezentare nu foarte laborioasa mai ales ca testul in frecventa l-ati putut vedea si in clipul dedicat MX800.

Proiectul DP0806 este gratis si se poate descarca accesand legatura de mai jos

29.10.2019 - actualizare lista de piese:

DP0806 - IntputOut PCB audio amplifier with softstart & PSU.pdf

Precum o sa observati in documentatia atasata mai sus, placa contine tot ce este necesar pentru a alimenta un transformator cu ajutorul caruia se alimenteaza, tot prin intermediul placii, doua etaje de amplificare cu preul aferent care poate configura etaje si in punte. Pe cablaj rezistoarele R8 si R26 sunt semireglabili de 5K dar in locul acestor semireglabili, daca nu doriti un reglaj a preamplificarii care in anumite situatii va ajuta si la un management mai bun a zgomotului de fond, puteri sa montati rezistoarele precizate in schema electronica. Totusi, eu prefer semireglabili, in primul rand din cauza ca in foarte multe situatii un reglaj a preamplificari astfel incat sensibilitatea pe intrare sa fie cel putin 1Vrms are mai multe avantaje, inclusiv cel spus anterior privind managementul zgomotului de fond. Sunt situatii, cand mai ales datorita calitatii cablurilor de intrare in statia de amplificare avem nevoie de asa ceva.

In ceea ce priveste elaborarea unor cablaje de fabrica, ca sa obtin un pret situat in jurul valorii de 65lei (aceasta placa are o suprafata dubla ca a unui amplificator MX800), va trebui sa se inregistreze macar 20 de comenzi platite in avans. Deci, daca doriti cablaje DP0806, va rog sa precizati numarul de PCB-uri dorite in acest topic. Dupa ce se vor aduna cele 20 comenzi, va voi informa aici privind pretul per bucata exact urmand ca in functie de asta sa deschid conversatia privata cu utilizatorii abonati.

Fiind un proiect gratis, tot aici se pot impartasi pareri privind constructia si functionarea acestui montaj electronic, cu imaginile aferente.

Spor la construit.

EDITARE ULTERIOARA - 27.09.2019:

Referitor la lista de piese prezentata in documentatie, acolo am specificat modelul de switch pentru SW1 si SW2 de tipul C&K PN12SHNA03QE. Este gresit. Acest model are o singur contact NC/ND. Va trebui sa achizitionati versiunea cu doua perechi de contacte NC/ND, cu pas-ul intre pinii de 2,5mm - mai multe informatii in legatura de mai jos:

https://www.ckswitches.com/products/switches/product-details/Pushbutton/PN/

• Like 1
  • Thanks 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 39 minute, ionut90 a spus:

Ma abonez si eu la o bucata PCB. As putea sa folosesc placa asta sa alimentez doua etaje de amplificare SARA ?

Da, se poate folosi pentru alimentare a doua etaje SARA.

Deci, 8 bucati pana in acest moment. Duminica asta o fac totalul final privind numarul de bucati iar saptamana viitoare o sa adunam banutii pentru comanda, intr-o conversatie privata, asa cum am procedat si cu celelalte comenzi.

Link spre comentariu

Asa cum mentionam in topicul amplificatorului MX800 sau DP0142, am deschis conversatia privata pentru cablaje de fabrica la acest proiect DP0806.

FOARTE IMPORTANT !!! Proiectul DP0806 prezentat in acest topic are PCB-ul construit astfel incat, daca veti avea o carcasa de amplificator TAmp seria TSA, gaurile de prindere ale sursei in comutatie din acest amplificator sunt compatibile cu proiectul PCB DP0806. Acum, e posibil ca seria TSA sa aiba mai multe versiuni interne constructive dar ma indoiesc sa fie asa!! Deci, daca vedeti in comert vreun amplificator TAmp seria TSA defect (carcasa inaltime 2U) si care doriti sa-l modernizati, atunci kitul MX800 si acest PCB DP0806 vor fi o alegere potrivita.

Link spre comentariu

Acum 18 ore, dan_e a spus:

Foarte utila o placa de asta. Merge folosita cu multe kituri de amplificatoare audio. Ma inscriu si eu pentru o bucata PCB de fabrica.

V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock