Sari la conținut

DP0142 - MX800 - 800W/4Ohm PRO Audio Amplifier

donpetru

Postări Recomandate

Pana la sfarsitul acestei luni, orice comanda de cablaje MX800 va beneficia de transport gratuit cu Posta Romana si reducere 50% la transport prin curier rapid pe teritoriul Romaniei. 

Pretul documentatie, in loc de 50lei.... 40lei.

• Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Ziua buna,am reusit sa termin partial montajul modulelor finale MX800.Partial deoarece mai am de procurat finalii recomandati.

Asadar am montat un set de tranzistori finali 2SC5200/2SD1943.

O sa va prezint doua filmulete in care o sa vedeti in functiune doar modulul final alimentat la o tensiune de +/-33V,apoi impreuna cu modulul de intrare si alimentare la o tensiune de +/-90V.Biasul a fost reglat astfel incat pe rezistorii de putere sa am 5-6mv 

Amplificatorul functioneaza foarte bine,se aude clar,curat,este mut fara zgomot de fond.

Felicitari Donpetru si pentru acest proiect reusit!

https://youtu.be/8DhuF6XlaC4

https://youtu.be/YJrJRelHLKM

https://youtu.be/ihiqN8fdCww

• Thanks 2
Link spre comentariu

Mersi @niksound pentru postare.

Si eu am inceput asamblarea modulelor dar astept de mai bine de 3 luni sa soseasca de pe aliexpress niste capacitoare de filtraj. Initial am dat comanda de niste capacitoare, nu au venit, am pierdut 2 luni, am cerut "refund" si acum e in curs alta comanda. Sper sa vina de data asta!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Buna ziua!

Recent am cumparat cablaje la kitul DP0142, MX800 si am inceput popularea componentelor.

Intrebare - pot sa substitui R25;60;4;18;65;21;28 de 0.4W cu 0.25W?

Stati sanatosi!

Multumsc!

Link spre comentariu

Respectati precizarile din manualul de utilizare (vedeti ca vreti sa inlocuiti un rezistor de 0,6W cu 0,4W, cum este R4, nu e bine desi in schema am recomandat si varianta de 1W tot miniatura, asemenea celei de 0.6W), iar prin 0,4W se intelege rezistoare de acest tip (valoarea e doar un exemplu):

https://www.tme.eu/ro/details/m0.4w-100k/rezistente-metalizate-tht-0-4w/royal-ohm/mff04ff1003a5/

Link spre comentariu

1 hour ago, donpetru said:

Respectati precizarile din manualul de utilizare (vedeti ca vreti sa inlocuiti un rezistor de 0,6W cu 0,4W, cum este R4, nu e bine desi in schema am recomandat si varianta de 1W tot miniatura, asemenea celei de 0.6W), iar prin 0,4W se intelege rezistoare de acest tip (valoarea e doar un exemplu):

https://www.tme.eu/ro/details/m0.4w-100k/rezistente-metalizate-tht-0-4w/royal-ohm/mff04ff1003a5/

Multumesc pentru raspuns rapid!

Scuze ca am gresit putin.

Ma refeream la rezistentele cum ar fi R10;17;65 de 0.4W, 1%, 1.9x3.7mm 50ppm/C sa le inlocuiesc cu SMD-euri de 0.25W. (Le am in stoc si se potrivesc ca dimensiuni).  🙂

Sa nu risc?

R4 l-am introdus din gresala, este  de 1W. 

Mltumesc. 

O seara placuta.

Link spre comentariu

Imi place sa promovez constructia kiturilor audio prezentate aici folosind piesele alese de mine in dezvoltarea acestui proiect. Bineinteles, rezistoare care disipa sub 0.1W (avand schema la indemana se poate vedea usor care sunt acele rezistoare) se pot inlocui si cu rezistoare SMD de 0,25W, dar alegerea asta va apartine (nu ca nu ar functiona, dar din considerente de asezare a pieselor, nu stiu cum ar sta acolo niste SMD-uri (imi inchipui ca nu foarte placut dar daca doriti sa incercati sunt liber sa o faceti, nu am nimic impotriva).

Link spre comentariu

On 4/9/2020 at 7:48 PM, donpetru said:

Imi place sa promovez constructia kiturilor audio prezentate aici folosind piesele alese de mine in dezvoltarea acestui proiect. Bineinteles, rezistoare care disipa sub 0.1W (avand schema la indemana se poate vedea usor care sunt acele rezistoare) se pot inlocui si cu rezistoare SMD de 0,25W, dar alegerea asta va apartine (nu ca nu ar functiona, dar din considerente de asezare a pieselor, nu stiu cum ar sta acolo niste SMD-uri (imi inchipui ca nu foarte placut dar daca doriti sa incercati sunt liber sa o faceti, nu am nimic impotriva).

Multumesc mult!

Am sa urmez sfaturile Dvs.

O seara placuta!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Vă salut din nou! Vreau și eu 2 module MX800 dacă mai aveți disponibile?

(Să știu cât fac donația, întrucât vreau să încerc să fac și un modul AV400V3)

Mulțumesc!

Editat de F.David
Link spre comentariu

Salut. 

10 Euro documentatia AV400v3 

10 Euro documentatia MX800

17 Euro = 2 buc PCB MX800 PCB 

transport curier rapid pe terioriul Romaniei fara Km suplimentari = 5 Euro sau cu Posta Romana pe teritoriul Romaniei = 2 Euro.

deci total cu transport (cu comision paypal inclus ) :

- curier rapid = 44 Euro  sau

- posta romana = 41 Euro

Editare ulterioara: daca plata se confirma azi sau week-end asta, expedierea coletului o pot face luni, saptamana viitoare. 

Editare ulterioara 2: sa-mi trimiteti un mesaj privat cu adresa de livrare si nr. de telefon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock