Sari la conținut

DP0142 - MX800 - 800W/4Ohm PRO Audio Amplifier

donpetru
 Share

Postări Recomandate

Acum 3 ore, remus68 a spus:

Cum este etajul de intrare al amplificatorului? Cu amplificator operational, cu un singur diferential sau cu doua diferentiale?

Cumparati documentatia proiectului si o sa aflati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi place cum arata kitul MX800, am urmarit clipul de unde am inteles ca MX800 este un CFA cu un AO pe post de DC servo, are si releu intarziere conectare boxe cu protectie DC si termica, plus iesirea aia spre placa frontala cu LED-uri. E interesant. Poate nu e tarziu dar as vrea doua cablaje de fabrica, asa, economisesc si bani de documentatie. 

Foarte frumos rezista la scurt pe iesire MX-ul. 

Link spre comentariu

Acum 3 ore, leo_electro a spus:

Imi place cum arata kitul MX800, am urmarit clipul de unde am inteles ca MX800 este un CFA cu un AO pe post de DC servo, are si releu intarziere conectare boxe cu protectie DC si termica, plus iesirea aia spre placa frontala cu LED-uri. E interesant. Poate nu e tarziu dar as vrea doua cablaje de fabrica, asa, economisesc si bani de documentatie. 

Foarte frumos rezista la scurt pe iesire MX-ul. 

Te-am adaugat in conversatia privata deschisa si cu ceilalti utilizatori. Urmeaza indicatiile date acolo.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Au sosit PCB-urile MX800 - au mai ramas PCB-uri de vanzare 1buc.=45lei la care se adauga 50lei pretul documentatiei, care trebuie platit o singura data pentru fiecare 2 PCB-uri achizitionate. Iata mai jos si cateva imagini - din pacate telefonul personal Samsung J7 nu focalizeaza foarte bine dar calitatea e mult peste ce poate reda niste fotografii:

MX800_1.jpg

MX800_2.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Link spre comentariu

Multumesc pentru confirmarea primirii cablajelor.

@prog, ti-am trimis un mesaj privat, discutia va continua acolo.

Intre timp, daca mai sunt persoane doritoare sa achizitioneze PCB-uri MX800, cu plata in avans pe card, livrare in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii, ii rog sa posteze un mesaj aici sau sa-mi trimita un mesaj privat.

Spor la mesterit si cat de curand as dori sa vad in acest topic imagini cu constructia MX800. Suportul tehnic va fi acordat pe privat, prin mesageria privata a forumului.

Link spre comentariu

On 10/2/2019 at 7:03 PM, donpetru said:

As dori sa stiu daca sunt utilizatori care ar vrea, daca tot o sa dam comanda de cablaje, sa cumparam cel putin 100 de perechi de MJL21193 MJL21194 ??

Salut D-nul Petru,

ma inscriu si eu pentru un kit (6+6), daca se demareaza comanda.

PS: Daca se face group buy si pentru radiatoare, te rog sa ma iei in considerare.

Editat de mducu
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salutare donpetru, pentru ce tranzistoare MJ 340/350 ar fi recomandate radiatoare in acest amplificator, in afara de cele doua evidente de pe silkscreen( ce model anume ati folosit?). Tranzistoarele  BC trebuiesc neaprat sa fie c3l3 cu terminatia C ( hfe mare) sau putem folosi si B-urile sau care ar fi valoarea hfe recomandata? 

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock