Sari la conținut

Driver LED cu MAP3249

Rudi82

Postări Recomandate

Buna!

Am realizat un montaj cu MAP3249 care ar trebui sa transforme 24v in 95v.

schema am copiat de la un tv vestel sursa: vestel_17ips62-r2 direct de pe cablajul sursei tv,dupa ce am facut montajul nu functioneaza deloc, tot 24v scoate limiteaza curentul la 30mA.Integratul este ok.

la DIM =3V

ENABLE=3V

Am pus integratul in sursa vestel_17ips62-r2 acolo funtioneaza corect ,scoate 95v limiteaza curentul la 200mA.

Ma ajuta cineva sa gasesc unde am gresit ? atasez schema

Map3249_snipi.png

Editat de Rudi82
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In poarta mosfet  nu este nimic,atasez poze: montajul meu are numele DEFECT,cel de la TV cu numele VESTEL.

MAP3249 DEFECT:

MAP3249_DEFECT.JPG

MAP 3249 VESTEL OK:

MAP3249_VESTEL_OK.JPG

Editat de Rudi82
adaugare comentarii
Link spre comentariu

Am gasit o greseala, C1=330pf ,trebuie sa fie de 20uF ,acuma ridica foarte frumos pana la 78v ,dar tot nu ridica pana la 95v ca si sursa originala din TV.

Pinul 14 nu are nevoie de semnal pwm ,am dezlegat sursa de main ,alimentat pinul 14 cu 3v sursa din TV ,invertorul scoate 95v.

Toata ziua am cautat pana am gasit condul C1,acuma ar fi mai bine daca as putea ridica pana la 95v ,probabil mai este o greseala dar nu gasesc.

deci dupa  schema  vestel_17ips62-r2 nu te poti lua ,plin cu erori!!,asta-i si motivul pentru care am copiat asa cum am putut schema direct de pe placa sursa .

Link spre comentariu

Da asa este UF5402G nu se incalzeste, STTH3R02 (Diodă: redresoare; THT; 200V; 3A;  16ns ) de la TME ar fi ok ?

si acum mai este ceva,numai bobina originala nu se incalzeste daca pun alte bobine tot de aceasi (30uH) valoare se incalzesc,as comanda si bobine si diode de la TME.

BOBINA ORIGINALA (30uH):

bobina original.JPG

bobina originala 2.JPG

ALTE BOBINE (30uH) CARE SE INCALZESC ,scoase din surse PC :

alta bobina.JPG

Editat de Rudi82
bobine
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock