Sari la conținut

Cablaj cu GS-010-120-1- si LM5113-Q1

cavit

Postări Recomandate

Unde ma pot adresa pentru proiectarea si executia a 10 buc cablaj cu aceste componente, un driver - 2 Gan fet, schema din nota de aplicatie.

Am cumparate aceste componente.

Am nevoie pentru un aparat rife cu arie de de leduri de putere.

https://gansystems.com/wp-content/uploads/2019/04/GS-010-120-1-P-datasheet-rev190410.pdf

https://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/932716/TI1/LM5113QDPRRQ1.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va pot face eu proiectarea si executia contracost cu conditia sa acceptati:

1. plata in avans a serviciilor (asa e in domeniul asta PCB design) - plata in cont paypal sau cont bancar, la alegere;

2. sa prezentati schema finala pe baza careia doriti sa fie realizat PCB-ul plus, daca exista, niste indicatii privind amplasarea gaurilor de prinde a cablajului, a conectorilor si chiar forma geometrica dorita a cablajului, in cazul in care doriti sa o integrati intr-o anume carcasa. De asemenea, va trebui sa prezentati si o lista de piese din care sa reiasa, cel putin in cazul capacitoarelor sau rezistoarelor, gabaritul lor fizic. Nu este obligatoriu sa prezentati valorile componentelor pasive dar e indicat sa fie precizate valorile celor active pentru a aborda corect layout-ul PCB in concordanta cu functiile pe care le indeplinesc anumite circuite integrate.

3. Executia cablajelor o pot face in China ca si in cazul proiectelor PCB prezentate de-a lungului timpului in forum.

Asadar, daca sunteti de acord cu aceste conditii, trimiteti-mi un mesaj privat aici sau la adresa de e-mail: tehnium[punct]azi@gmail[punct]com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock