Jump to content
Sign in to follow this  
remus68

Topicuri cu titlul in limba engleza

Recommended Posts

Posted (edited)

De ce sunt denumite unele topicuri in limba engleza (in atasamente sunt doua exemple), daca se spune clar (se vede in al treilea atasament) ca discutiile se poarta numai in limba romana? Este mai "cool" daca se scrie titlul in limba engleza? Indianul sau pakistanezul care a postat in topicul respectiv, a fost indus in eroare tocmai de titlul unui topic, in limba engleza... in timp ce discutiile se poarta numai in limba romana. Nu ar fi mai corect sa se renunte la denumirile pompoase in limba engleza si sa se scrie clar, de la bun inceput, numai in limba romana?

Screenshot from 2019-05-16 20-09-24.png

Screenshot from 2019-05-16 20-09-31.png

Screenshot from 2019-05-16 20-09-41.png

Edited by remus68

Share this post


Link to post
Share on other sites

@remus68, un titlu in limba engleza are un impact SEO mult mai bun la cautari web (deci se obtin mai multe afisari). Iar titlul il intelege si un roman si mai ales un strain care viziteaza site-ul si vrea sa descarce fisierul PDF. De fapt, din aceste considerente, toate proiectele personale le voi prezenta sub acest format (ex. in engleza).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Atunci si raspunsurile se pot posta de cei care citesc in limba engleza, adica tot in limba engleza, tinand cont ca cititorii din afara tarii nu vorbesc limba romana si daca ar utiliza Google Translate ar fi mult mai rau.

In ceea ce priveste proiectele... acolo e un amalgam in care majoritatea au titlurile in limba romana - se poate observa in atasament.

Screenshot from 2019-05-16 20-41-06.png

Edited by remus68

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un proiect poate avea doua cuvinte in limba engleza si apoi un fel de subtitlu in limba romana. E ca si cum ai spune: New York, un oras american faimos - nu e nimic gresit in exprimarea asta. In al doilea rand, prefer un titlul in engleza deoarece documentatia va fi la proiectele personale in limba engleza iar intr-un forum cum este Tehnium Azi dedicat publicului roman se va comenta in limba romana. Nu acelasi lucru pot sa spun despre proiectele Tehnium Azi care ar trebui sa aiba denumiri in limba romana si cred ca cu o exceptie sau doua, proiectele Tehnium Azi respecta aceasta regula.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.