Sari la conținut

Actualizare platforma software TEHNIUM AZI

Postări Recomandate

Prin acest mesaj aduc in atentia utilizatorilor si vizitatorilor site-ului TEHNIUM AZI ca maine seara si cel mai probabil in cursul zilei de luni, 29 aprilie 2019, o sa fac un mic update site-ului pe versiunea software 4.4.X. Cei de la IPB se laudau ca noul update va adauga niste facilitati, una dintre cele mai interesante fiind contorizarea descarcarii atasamentelor din forum. Pe langa aceasta asazis facilitate (o sa ma interesez sa vad daca chiar au implementat-o pentru ca din descriere nu prea reiese exact), ma interesa si anumite chestiuni ce tin de securitatea software a platformei.

Asadar, incepand cu maine seara si in cursul zilei de luni, timp de max.24ore, website-ul va fi OFFLINE. In ceea ce priveste conversatia privata deschisa cu plata anticipata a cablajelor DP0260, daca aveti ceva intrebari in acea perioada cat site-ul va fi ofline, va rog sa folositi adresa de e-mail binecunoscuta: tehnium[dot]azi[arond]gmail[dot]com - am scris asa tocmai pentru a evita scanarea adresei de catre roboti.

Multumesc pentru intelegere si un Paste Fericit va doresc !!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6969-actualizare-platforma-software-tehnium-azi/
Distribuie pe alte site-uri

Am finalizat de actualizat platforma software a site-ului. Am facut si cateva verificari privind functionalitate dar daca gasiti vreo eroare care in acest moment nu am avut cum sa o depistez, va rog sa postati descrierea erorii aici.

Am corectat toate articolele ca sa fie afisate corect diacriticele, acolo unde e cazul. De asemenea, am modificat putin template-ul de afisare a articolelor astfel incat sa fie pus in evidenta si numarul de vizualizari a lor.

Prin aceasta postare as dori sa relansez sectiunea de articole astfel incat sa populam si celelalte categorii care nu au nici un articol sau au prea putine articole. Ca drept urmare, invit toti utilizatorii care doresc sa se afirme pe plan profesional sau care au placerea de a mai realiza macar un articol, sa trimita articolul la adresa de e-mail a redactiei Tehnium Azi si anume: tehnium[dot]azi[arond]gmail[dot]com - am scris asa tocmai pentru a evita scanarea adresei de e-mail de roboti. Dupa verificarea articolului si validarea lui de catre mine, veti fi transferat catre grupul Editors ca sa puteti posta / edita propriile voastre articole oricand doriti.

Am incercat doar sa deschid articole deja publicate... concret, am vrut sa verific articolul meu d. p. d. v. al diacriticelor... primind mesajul de mai sus, am incercat sa deschid si alte articole... fara succes! Apoi am incercat si pe telefon... tot fara succes! Daca de pe 2 platforme on-line nu am reusit sa deschid, presupun ca nu sunt probleme la mine... mai incerc... acum postez de pe telefon... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock