Sari la conținut

DP0260 - Audio Pre-Amplifier with phase sift converter for bridge mode

Postări Recomandate

3 PCB-uri au fost achizitionate de utilizatorul @outtek.

Au mai ramas 19 bucati PCB de vanzare.

!!! Din cauza ca pe 29 iunie e Sf. Petru, pana la sfarsitul acestei lunii, transport gratuit cu Posta Romana la toate proiectele de cablaje care sunt la vanzare pe forum iar in cazul acestui proiect DP0260, daca achizitionati minim 5 bucati, veti avea o bucata PCB gratuita.

Conditii de livrare: plata in avans in cont, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii.

• 2 weeks later...

Salutare, si o scurta intrebare , voi presupune ca pentru intrarile posibile conectorii alesii odata lipiti pe PCB vor fi la acelasi nivel? Adica nu va sta unul mai sus unul mai jos, sincer nu ma deranjeaza sa pun cabluri audio ecranate catre acestia si sa ii prind pe panoul din spate. Inca nu am apucat sa comand componentele si conexiunea nu prea imi permite sa navighez si sa descarc pdf acelor conectori ca sa imi dau seama de cum se vor potrivi daca ii lipesc direct pe cablaj si cablajul sa stea prins pe panoul din spate.

Multumesc de raspuns,

Florin

Editat de outtek
Corectie text

Ziua buna,conectorii XLR si Jack 6,3 daca sunt lipiti corect sunt toti la acelas nivel,cu conditia sa montati conectorii specificati in documentatie.

Exceptie fac conectorii RCA care au pinii mai scurti si ar trebui montate prelungitoare.Odata lipiti conectorii XLR si JACK 6,3 acestia se prind de carcasa si fixeaza placa pcb foarte bine.

Editat de niksound

@niksound, daca ai posibilitatea, prezinta o imagine cum ai prins de panoul din spate a amplificatorului kitul DP0260. Mi-aduc aminte ca am avut o discutie pe aceasta tema inca de cand am inceput testarea prototipului. Deci, cred ca niste poze sau imagini cu acele stadii ar fi utile si celorlalti utilizatori ca sa vada cum se prind conectorii, ca explicatiile in acest sens nu prea isi au rostul.

Salutare Nick, e ok din ce vad in poze, mersi mult , arata bine 😉 .

Donpetru puteti expedia cablajele daca doriti luni, o sa va mai achit inca doua exemplare astazi , deci in total osa fie de trimis 5 PCB -uri sau 6 daca se aplica promotia din forum.

Am transmis si plata pentru cele doua PCB uri suplimentare astazi.

Multumesc mult,

Florin

Editat de outtek
Corectie text
  • Thanks 1
Acum 1 oră, outtek a spus:

Donpetru puteti expedia cablajele daca doriti luni, o sa va mai achit inca doua exemplare astazi , deci in total osa fie de trimis 5 PCB -uri sau 6 daca se aplica promotia din forum.

Am transmis si plata pentru cele doua PCB uri suplimentare astazi.

Multumesc mult,

Florin

Confirm plata. Multumesc. O sa pregatesc coletul iar luni il expediez prin curierat rapid la adresa mentionata de dvs. prin mesageria privata a site-ului.

• 5 weeks later...

Mai sunt cablaje disponibile. 16 bucati. Am oprit o bucata pentru mine. 1 bucata = 20lei. V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

NJM082 sau JRC082 sunt compatibili la pini cu NE5532. Faptul ca contin JFET-uri pe intrarile amplificatoarelor operationale nu reprezinta o mare problema in configuratia actuala. Totusi, se merita testati.

Au mai ramas 7 bucati PCB DP0260 de vanzare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock