Sari la conținut

DP0810 - TEMP 12VDC or 24VDC FAN Controller

donpetru

Postări Recomandate

Gata am vazut.Asta nu stiam.

Are sigla aia, probabil este pusa in locul ghidajului.Mai am un model si asta e la fel, tesitura in stanga semnul acela sus.

269609412_1088243495301495_3624247995450128193_n.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...

Avand in vedere ca recent o sa vina cablajele de fabrica ale proiectului DP0134 si cum pentru proiectul DP0810 au fost si cereri de utilizare a acestuia cu ventilatoare de 24Vdc, el fiind creeat initial numai pentru ventilatoare de 12Vdc, deci, in aceste circumstante am decis astazi sa dezvolt versiunea nr.2 a proiectului DP0810 care sa permita utilizarea atat a ventilatoarelor de 12Vdc cat si a celor de 24Vdc modificand sau ajustand valorile doar a 6 piese electronice.

Documentatia DP0810mk2 va fi gratuita numai pentru cei care vor achizitiona cablaje de fabrica.  Voi lansa o comanda impreuna cu cele de FET400mk2. Cablajele DP0810mk2 vor avea silkscreen alb, soldermask mov. Am ales culoarea mov din cauza ca vor merge amplasate la marginea radiatorului cablajelor FET400mk2 sau la noul DP0134 deja comandate. Tot in primavara anului asta intentionez sa dezvolt o alta versiunea de cablaj de sursa de alimentare (cred ca luna martie, cel mai probabil), ca sa mearga folosita in tandem cu FET400mk2 sau cu DP0134 si bineinteles cu DP0810mk2.

Iata mai jos o imagine 3D cu cablajul DP0810mk2 generat software. Am adaugat si niste gauri de fixare in cazul in care placa se va amplasa paralel cu suprafata radiatorului si piciorusele senzorului de temperatura LM35 vor fi indoite la 90 de grade. Comparativ cu prima versiunea, suprafata PCB a iesit putin mai mare de aici si pretul cu totul diferit ca a primei versiuni PCB.

Asadar, daca sunteti interesati de asemenea cablaje imprimate dati-mi de veste in acest topic.

3D DP0810mk2.jpg

P.S. O sa mai sterg din postarile OFFTOPIC din acest topic ca sa fac loc postarilor care au legatura mai mult cu partea practica si mai putin cu cea comerciala, care in acest moment, daca prima versiunea de PCB-uri s-a epuizat nu mai prezinta interes, ma refer strict la acele postari, asazis "comerciale".

• Thanks 1
Link spre comentariu

• donpetru changed the title to DP0810 - TEMP 12VDC or 24VDC FAN Controller
Acum 2 ore, dan_e a spus:

dl.Petru, as dori si eu doua bucati de PCB DP0810 v2. Mersi.

Maine va fac plata in cont.

Ok. mersi.

E bine daca se platesc si cateva cablaje in avans DP0810 ca sa pot lansa comanda de PCB-uri de fabrica deoarece si bugetul meu e limitat --- e pe rosu acum!!! 

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Acum 7 ore, gadrianno a spus:

Bună ziua. Am efectuat plata. 

Confirm plata.

Pregatesc astazi coletele tuturor utilizatorilor care au platit cablajele si maine le expediez la adresele mentionate de voi.

Link spre comentariu

• 10 months later...

OFERTA !!! Incepand cu 1 februarie 2024 un PCB DP0810mk2 cu documentatie inclusa costa 9 lei daca cumparati un PCB sau 8 lei daca cumparati cel putin 5 PCB-uri.

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar

Transport: +30lei curier rapid sau +15lei Posta Romana - preturi valabile pe teritoriul Romaniei fara km suplimentari in cazul curierului rapid.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock