Sari la conținut

sv040ig5a-a

acilisav

Postări Recomandate

Daca cineva vrea sa ma ajute la punerea in functionare a unui ventilator actionat cu convertizor de frecventa sv040 ig5a-4 as dori sa modific turatia din potentiometru  deci functioneaza in bucla deschisa ,vreau sa stiu ce  setari  sa fac.

multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Postati schema completa unde se regaseste acest convertizor, impreuna cu ventilatorul aferent. Din ce imi aduc aminte, depinde de modelul convertizorului, unele se pot seta (intern sau extern) in bucla inchisa sau deschisa si conform schemei pe care cu siguranta o aveti trebuie determinat aspectul si de abia dupa aceea formulate alte concluzii.

De asemenea, alte concluzii se pot formula si daca sunt utilizatori care au lucrat fix cu acelasi model de convertizor.

Link spre comentariu

Acum 21 ore, acilisav a spus:

Daca cineva vrea sa ma ajute la punerea in functionare a unui ventilator actionat cu convertizor de frecventa sv040 ig5a-4 as dori sa modific turatia din potentiometru  deci functioneaza in bucla deschisa ,vreau sa stiu ce  setari  sa fac.

multumesc.

Pai nu ai citit manualul de utilizare !!! Se pare ca... nu! De curiozitate, m-am uitat pe net la un asemenea convertizor, nici vorba de potentiometru sau poate te referi la un setup digital din panoul frontal. Daca e asa, studiaza manualul de utilizare, acolo spune tot. Nu ma pune sa ghicesc eu!

Link spre comentariu

Imi cer scuze.

M-am  adresat celor  ce le place sa discute, sa impartaseasca ceva din experienta lor .

Astazi  am inceput programarea ,am intilnit  urmatorul lucru -nu poti seta orce putere ai de ales intre 3,7 kw si 5,5 kw pentru um motor 4kw

Mai intii se seteaza parametre pentru initializare  apoi am setat controlul vitezei din terminalele de control- potentiometru.Nu vreau sa ma laud vreau doar sa intelegeti ca nu doream ca altcineva sa  citeasca cartea  si sa primesc pomana.

O  seara placuta sa aveti.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock