Sari la conținut

Caut catalog cu tranzistori cu germaniu româneşti

GIL41

Postări Recomandate

Am deschis un topic nou cu problema dvs. Nu e corect si nu are rost sa puneti aceasta intrebare intr-un topic unde se posteaza cataloage de piese electronice. Daca la sfarsitul acestui topic se va gasi un utilizator care sa va dea un raspuns atunci il rog sa posteze catalogul aici:

iar in acest topic sa faca o trimitere catre subiectul din forum mentionat mai sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara

Nu am cunostinte suficiente de navigare si corespondare pe astfel de forumuri.

Am pus o intrebare, care vad ca deranjeaza, oameni din greseli invata.

Multumesc, oricum am gasit acest catalog intre timp.

Numai bine

Link spre comentariu

Eu va inteleg ca nu aveti cunostiinte de navigare in forumuri - din acest motiv am deschis acest topic cu interventia dvs.

Acum daca tot ati gasit catalogul, va invit sa-l postati in topicul urmator:

Topicul de fata va ramane pentru a detalia evetuale nelamuriri daca sunt referitoare la acel catalog.

Link spre comentariu

La 12.02.2019 la 19:34, GIL41 a spus:

... Nu am cunostinte suficiente de navigare si corespondare pe astfel de forumuri. ...

Orice incepator se confrunta cu astfel de probleme, dar privind lucrurile altfel, toti avem (sau ar trebui sa avem) educatia necesara pentru a incepe si apoi continua o discutie, indiferent de mediul in care ne aflam. Regulile sunt aceleasi.

... Am pus o intrebare, care vad ca deranjeaza ...

Nu vad de unde ati tras aceasta concluzie.

... oricum am gasit acest catalog intre timp. ...

Felicitari, dar asa cum ati simtit nevoia sa deschideti acest topic pentru a solicita o informatie altcuiva, nu credeti ca mai sunt si altii care ar avea nevoie de aceasta informatie?! Domnul donpetru (administratorul forumului) va rugat de doua ori sa postati linkul acestui catalog in forum. Am inteles ca este greu sa navigati pe sectiunile forumului, insa bunul dumneavoastra simt, trebuia sa va indemne sa il postati macar aici in acest topic deschis chiar de dumneavoastra.

Eu nu stiu daca exista un catalog IPRS pentru tranzistori, dar cine are nevoie de unele caracteristici ale tranzistorilor fabricati la IPRS pana in 1989, le poate gasi rasfoind online cartea lui Nicolae Dragulanescu - Agenda Radioelectronistului (editia a 2-a) aparuta la Editura Tehnica Bucuresti in 1989.

Pentru a se obtine un fisier pdf, se da click pe semnul specific din stanga a barei de defluire a paginilor. Se bifeaza in caseta "I'm not a robot" casuta din partea stanga. Se da click pe butonul Download de sub aceasta caseta. Se asteapta apoi pana numaratoarea inversa de la 120, la 0 se termina. Se da click pe butonul Download pdf. Se obtine apoi o casuta de dialog, in care se poate bifa fie optiunea Open with, fie optiunea Save File din aceasta caseta. Bifand Open with, se face o salvare indirecta de pe copia pdf care se instaleaza pe programul pdf de care se dispune. Bifand Save File, se salveaza direct, in folderul pe care il alege utilizatorul franzarind browserul Winows Explorer.

Editat de ola_nicolas
Link spre comentariu

Exista cel putin cinci cataloage IPRS in care sunt prezentate caracteristicile tranzistoarelor produse de fabrica. Eu am patru (trei din cele expuse si inca unul aparut in 1984 odata cu "Short form catalog IPRS"). Atunci cand voi avea timp, este posibil sa scanez unul din cele in care sunt prezentate si tranzistoare cu germaniu.

iprs 1.jpg

iprs 2.jpg

iprs 3.jpg

iprs 4.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock