Sari la conținut

LED MATRIX AFISAJ ?

Rudi82

Postări Recomandate

ok,vad ca nu stie nimeni ce afisaj trebuie,atunci renunt.

dar am gasit alta schema mai simpla la care tot nu ma descurc ,poate ma ajuta cineva 

AT90S2313 este echivalent 100% pin la pin cu ATTINY2313 ? 

si ce setari are fusebiti? (autorul schemei nu-mi raspunde la e-mail)

atasez schema 

LedDisp_schematics.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa zicem ca ai nevoie de 6 matrice de 8x8, daca da atunci ar trebui sa folosesti un Arduino Nano , 6 MAX7219 si evident 6 matrice de 8x8 cu catod comun. O sa-mi fac un pic de timp si am sa-ti desenez o schema. Poate spui si la ce vrei sa-l folosesti dar oricum prin USB se poate comanda oricind ce sa afiseze.

Link spre comentariu

Acum 10 ore, Rudi82 a spus:

AT90S2313 este echivalent 100% pin la pin cu ATTINY2313 ? 

http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/doc4298.pdf

In principiu sunt echivalente dar sunt generatii diferite iar din acest motiv trebuie intervenit asupra codului putin ca sa-l faci 100% functional pe un attiny2313. Cititi si documentatia atasata mai sus.

In ceea ce priveste fuse-biti, fiecare proiect cu MCU Atmel are propriile lui secrete. Pentru o mai usoara programare a fuse-biti-lor recomand programul de la mikroe "AVR Flash". Am testat in decursul timpul mai multe soft-uri de programare MCU Atmel AVR, incepand cu PonyProg dar pana la urma cel mai comod si rapid de folosit mi s-a parut AVR Flash.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock