Sari la conținut

Vand ultimele doua cablaje AV400v2

donpetru

Postări Recomandate

Am de vanzare ceea ce se vede in imaginea de mai jos, adica doua cablaje imprimate de la proiectul AV400v2 (retineti, e vorba de v2). E vorba de un cablaj complet asamblat cu finali MOSFET IRFP240 si IRFP9240 (complet reglat, bias si limitari) si un cablaj neasamblat. 

Cele doua cablaje se vand asa cum se vede in imagine la pretul de 200lei cu documentatie inclusa si transport gratuit cu Posta Romana.

Pentru cablajul neasamblat am niste piese disponibile, cred ca aproape toate piesele iar daca va intereseaza si piesele, intrebati si actualizam totalul.

Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, livrare in urmatoarea zi lucratoare.

AV400v2_1.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock