Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

Vand placa de baza, procesor Q9300 si 4Gb RAM

Recommended Posts

Asa cum spune titlul topicului, deoarece anul asta mi-am modernizat propriul PC, au ramas disponibile de vanzarea ceea ce se vede in imaginile de mai jos si anume:

- un procesor Quad-Core Intel Q9300 la 2,5Ghz;

- o placa de baza Asus pe socket 775;

- 4 Gb RAM DDR II la 800 Mhz;

- cooler procesor (ventilatorul nu mai functioneaza). La cat de mare este radiatorul procesorului, sistemul functioneaza lejer fara ventilator (tine procesorul undeva in 55gr.C in aceste conditii). Daca doriti, se poate achizitiona separat un ventilator (parmise de 120mm) care se gaseste pe la magazine de IT&C la preturi destul de modice.

Un pret exact sa formulez in acest moment, nu stiu, ma gandeam la tot ce se vede in imagini (adica toate cele patru repere anterior mentionate) la 250lei cu transport inclus. pe teritoriul Romaniei cu conditia sa achitati in avans in cont acesti bani.

Pe placa de baza anterior mentionata, cu acel Q9300 si 4Gb am avut si a functionat destul de bine Windows 10 PRO 64bit, de Windows 7 64bit nu mai vorbesc. Deci, desi placa de baza e generatie 2012, tin mine ca m-a costat la vremea aia vreo 400lei numai placa de baza, cred ca un 450lei e un pret destul de corect, mai ales ca este cu transport inclus.

Iata si cateva imagini:

PC_01.JPG

PC_02.JPG

PC_03.JPG

PC_04.JPG

Edited by donpetru
Actualizare pret

Share this post


Link to post
Share on other sites

Up... 230 lei negociabil.

Edited by donpetru
Actualizare pret

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.