Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

Daca doriti sa deveniti moderator, postati aici

Recommended Posts

Asa cum spune si titlul topicului, am considerat necesar sa deschid acest topic deoarece topicul vechi este prea vechi si se pare ca pe configuratia actuala a site-ului este de negasit. Ba mai mult, am considerat necesar ca un asemenea topic sa se regaseasca in sectiunea Tehnium Azi a forumului pentru ca aici e cel mai potrivit.

Deci, in acest topic utilizatorii posta mesaje prin care isi anunta intentia de a deveni moderatori in una sau mai multe sectiuni a forumului. Ca sa aveti sanase sa se aprobe o asemenea cerere utilizatorul in cauza va trebui sa aiba un istoric (sau background) in site cu diverse articole / postari in sectiunile respective.

Utilizatori care sunt in grupul TehniumAzi, unde puteti accede daca aveti un minim de 300 de postari, vor avea sanse mai mari.

De asemenea, incepand cu deschiderea acestui topic voi accepta functia de moderator doar utilizatorilor care intentioneaza sa posteze un articol si care trimit pe adresa de e-mail a redactiei un articol pentru a fi publicat in numele lor - adresa: tehnium[dot]azi[around]gmail[dot]com - am scris asa tocmai pentru a evita citirea de roboti a adresei de e-mail. 

Deci, precum observati utilizatori care se afla in grupul Editori (Editors) care are dreptul de a posta Articole au sanse sa devina moderatori (o sa adaug aceasta facilitate si celor care vor fi numai in grupul Moderators), de fapt, este o conditie generala care va trebui indeplinita, pe langa o conduita buna in forum.

Deci, daca doriti sa contribuiti la dezvoltarea continutului Tehnium Azi si vreti sa va afirmati in domeniu in care activati, fie ca sunteti un simplu meserias sau un cercetator de elita, va invit sa postati mesaje si articole in site-ul Tehnium Azi, pentru ca:

RETINETI - un lucru foarte important - comparativ cu grupurile care activeaza pe facebook, acolo postarile nu sunt indexate de google in cautari, acolo sunteti anonimi, aici parcurgerea unor etape si accesul in anumite grupuri de utilizatori va dau o credibilitate si o vizibilitate profesionala de care ar fi bine sa profitati.

Si atunci de ce sa ramaneti pe facebook anonimi ? Am vazut in grupurile de acolo multe postari interesante, cu realizari interesante, cand acele postari pot exista ca in site-uri gen Tehnium Azi si nu numai, alegerea va apartine, unde si peste ani buni, tanara generatie care o sa viziteze acele pagini ale site-ului unde ati postat, vor aprecia atunci realizarile voastre - RETINETI, REPET, acest lucru nu il aveti pe facebook, acolo, postarile facebook sunt pe moment utile si nu sunt deschide publicului web larg, unde fiecare dorim sa cautam ce ne intereseaza printr-o simpla cautare folosind un motor de cautare, gen Google, Yahoo sau ce motor preferati !

Deci, postati imaginile cu realizarile voastre, articole si postari pe TEHNIUM AZI ! E chiar pacat sa ratati aceasta oportunitate !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.