Sari la conținut

Ajutor amplificator Kenwood KA-51

Robert22

Postări Recomandate

Buna,as avea nevoie de putin ajutor cu valorile unor rezistente la amplificatorul din titlu,detin schema dar nu se pot citi valorile sau daca are cineva schema mai clara, ma intereseza valorile la rezistentele R13-R14. Va multumesc.

https://fisier.ro/download?f=531bf8574f7

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Functioneaza,doar ca dupa vreo 5 minute de functionare se cam incalzesc finalii erau 2sa1106 si 2sc2581 am pus in locul lor 2sc5198 si 2sa1941, o fi probleme cu ele sau ceva valori de rezistente?

Link spre comentariu

Cu 3K3 + 3K9 în rețeaua Bootstrap, curentul prin tranzistorul pilot este de aproximativ 6,2mA, ceea ce nu este mult. Masoară caderea de tensiune pe rezistențele de emitor ale finalilor și calculează curentul de mers în gol. Dacă este exagerat de mare, se poate micșora prin modificarea valorii rezistenței notate cu asterisc, care este montată între baza și colectorul tranzistorului din superdiodă.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Am montat semireglabile in locul rezistentelor notate cu asterisc,am reglat scazand rezistenta undeva la 12Kohmi astfel am aproximativ 540mv intre B-E la tranzistoarele finale asfel functioneaza bine nu se mai incalzesc la un volum decent lasat sa functioneze cateva ore, mentionez ca un canal era destul de distrus trasee arse rezistente devalorizate unele lipsa, am montat sigurante pe partea de alimentare acesta nu avea si un montaj ptr protectia difuzoarelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock