Sari la conținut

Recomandari amplificator / circuit

Postări Recomandate

Salut, am descoperit acest forum prin cautari de scheme amplificatoare, minunat este faptul ca am gasit mult mai mult de atat, o comunitate ce impartaseste solutii.
Doar daca este posibil si nu deranjez, ma intereseaza un amplificator sau o schema prin care pot lega in serie/paralel mai multe mici boxe de 1-3 w 8ohm. Am cumparat si testat unele dar as dori cateva sfaturi. Ma intereseaza sa fac un glob/sfera din astfel de mici boxe pana la ~80w.

1. Vad ca pot exista mai multe elemente: preamplificatoare, filtre, as avea nevoie ?
2. Am inteles ca sursa conteaza mult si este speciala pentru amplificator, iar majoritatea cer 30-40V, de unde pot achizitiona/construi?
3. Boxele de 1w trebuiesc separate de cele de 3w prin alte rezistente?
4. Daca se doreste adaugarea de lumini / VuMeter, este recomandata sursa separata?
5. La doua astfel de globuri, sursa (sa zicem 30V) poate fi in paralel cu celalalt glob?

Daca aveti o recomandare de amplificator/circuit sau alte sfaturi va multumesc mult!

PS: Temporar vad ca nu functioneaza crearea de cont pe website.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6867-recomandari-amplificator-circuit/
Distribuie pe alte site-uri

Va rog sa va redenumiti contul de utilizator printr-un e-mail la adresa redactiei tehnium.azi@gmail.com - pana cand se va produce modificarea, acest topic va fi inchis. 

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6867-recomandari-amplificator-circuit/#findComment-76225
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock