Sari la conținut

Becuri led, nu se sting complet!

ColtAlb

Postări Recomandate

Va sut din nou!

Am o problema cam ridicola sa spun! Am montat de curand becuri led in camera pers, prima data cand le stingeam din intrerupator inepeau sa palpaie constant!

Am schimbat intrerupatorul cu unul bun si fara beculet in el! Nu mai palpaie, dar cand le sting raman putin aprinse si asa stau toata noapte(am crezut ca raman asa pana se descarca condenasatorul din modulul de transf! Dar nu e asa!) Si nu stiu ce sa le mai fac, sunt foarte deranjante noaptea! Imi cer scuze daca nu am postat acest topic unde trebuie, dar nu am gasit o alta sectiune mai potrivita!

(Scuziti greselile de scriere, am scris de pe telefon)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt panouri led 30x30cm! Sunt alimentate de un mic modul de transformare, de la 250v C.a la 34v C.c! Adica un fel de sursa sau cum i so mai spune!

Editat de ColtAlb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock