Sari la conținut

Amplificator audio Bass

ColtAlb

Postări Recomandate

Va salut!

as dori si eu ajutorul vostru in legatura cu un amplificator audio doar pentru bass,,(medii si inalte am deja prea mult)

Amplif. vreau sa il folosesc in camera! deci o sa il alimentez cu un traf(in fuctie de cat cere amplif)

Am tot cautat pe Google scheme de amplif de bass dar cam in zadar, am gasit una dar e prea costisitoare si avand in vedere ca vreu un bass clar intr-o camera!...

Deci cine a inteles si vrea sa ma ajute  il ajut si eu in domeniul auto(mecanica si electrica)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare !

Eu vad  cel putin 2 variante convenabile ca pret. un kit amplificator de subwoofer de la mivarom, care da 25 W/4R la+-30V, testat de catre @donpetru este kitul AV2003. Acest kit dupa parerea mea are un sunet destul de bun si de profund. Alta varianta as vedea un kit cu tda7294 simplu (22lei)sau cu 2x7294 in punte (52 lei) de la adelaida la care adaugati iainte un filtru activ de subwoofer de la Romydesign , 15 lei, kit cu piese neplantate.

Sau va comandati unul dintre amplificatoarele de subwoofer de la Romydesign.

Intrati pe aceste saituri si rascoliti un pic,si veti lua sigur o decizie buna.http://www.romydesign.ro/oferta.htmlBafta!

Editat de aureliann
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock