Sari la conținut

Sfat aparat sudura

mosulica

Postări Recomandate

Buna ziua.

Am vazut un invertor pentru sudura la un pret care mi s-a parut destul de mic si as dori sa-l achizitionez.

Am nevoie de el pentru mici lucrari casnice gen hobi si as ruga pe cei care au cunostinta despre el sa-mi dea un sfat daca merita achizitionat sau nu.

Este vorba de ,,Invertor / Aparat de sudura Micul Fermier Lv 200 Blue".

Va multumesc

post-14640-0-55884000-1536500704.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru lucrari de sudura prin curtea casei, ocazionale, merge orice aparat de sudura. Problema apare cand vrei sa folosesti unul hobby sa faci mai multi bani sudand diverse pe la vecinii / cunostinte etc. 

Apropo, cat costa jucaria ?

Link spre comentariu

Ceeace am postat costa 275 lei la care se adauga 15 lei trimiterea, cel de la EMAG este putin mai ,,evoluat".

Acesta l-am gasit la Bricomall.

Eu vreau sa-l folosesc strict pentru uzul propriu si nicidecum pe la vecini.

Eram curios daca este cat de cat fiabil, daca pot suda cu electrod de 2,5mm si daca nu cumva ,,da coltul" dupa primul electrod.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock