Sari la conținut

Meseria de instalator

alex77

Postări Recomandate

Vreau sa devin instalator dar problema este ca nu stiu cata cantitate de termodinamica am nevoie.Am observat ca sunt scoli pentru asa ceva dar nu as vrea sa ma fac de ras.Am nevoie de principiul I si al II lea al termodinamicii?Din cate stiu eu exista presiune si volum la teava dar nu stiu daca exista temperatura absoluta in tevi,centrale termice,centrale electrice.Am citit cateva notiuni de termodinamica legate de molecule dar nu sunt 100% sigur daca le voi folosi vreodata.Voi ce parere aveti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

alex77, nu ti-a raspuns nimeni, cred..., deoarece cred ca toti utilizatori care ti-au citit interventiile pana acum se asteapta de la tine sa incepi o meserie.

Deci, da-i batai, nu mai sta pe ganduri, forumul nu este un instrument de a alege o meserie anume, doar tu ai sa descoperi asta prin ceea ce iti place sa faci si sa inveti.

TOPIC INCHIS.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock