Sari la conținut

Amplificator REALISTIC SB 300 (32-9003)

Postări Recomandate

Salutare tuturor forumistilor!

Indraznesc sa revin pe forum cu o rugaminte, si anume daca este cineva care poseda sghema amplifului REALISTIC SB 300 (32-9003) sa o posteze sau poate cunoaste cineva de unde ar putea fi descarcata. Ampliful arata asapost-32596-0-89707400-1532594815.jpg Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Salutare tuturor!

Toate cautarile mele pentru acest amplificator au avut ca rezultat doar poze, despre schema.....nimic. Poate este totusi cineva care l-a intalnit pe vreun sait de electronica si ma poate trimite acolo....Multumesc.

Link spre comentariu

Salutare!

@gsabac, va multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati.Este destul de mare diferenta intre cele 2 aparate. La mine problema este dezechilibrul intre cele 2 canale , mai exact pentru a avea putere egala pe ambele canale, trebuie sa duc butonul de balans spre dreapta. Cu balansul pe mijloc, am deci putere mai mare pe canalul stang. Nu pot inca evalua daca este din preamplificatoare sau din etajele de putere.Am mai gasit o schitapost-32596-0-39210400-1533931979.jpg.Eu am masurat pe cond de filtraj aprox.70V, cu volumul la zero.

Link spre comentariu

Puteti masura cu un osciloscop semnalul la intrarea etajelor finale si astfel va dati seama daca este din preamplificatorul 

corector sau din etajele finale. Vad ca ati pus doar poze si schite de pe internet dar ati masurat ceva pina in prezent.

@gsabac

Link spre comentariu

Salutare!

De un timp nu mai dispun de un aparat care sa faca poze la o rezolutie acceptabila.De osciloscop...nici nu incape vorba. Cand fac rost de timp am sa aduc semnal din alt aparat la intrarile etajelor finale si sa vad cum se comporta.

Link spre comentariu

Aplicati la intrare(de pe telefon, sunt aplicatii destule pentru generatoare de semnal) o frecventa de 50Hz, masurati tensiunea cu un aparat digital la intrarea in amplificator. apoi faceti identic si cu celalalt canal. comparati si trageti concluzii. 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock