Jump to content
Sign in to follow this  
mmarius

Navigatie auto

Recommended Posts

Salutari, am de curand o Skoda Octavia 3 si nu are cardul de date pe navigatie , voiam sa stiu inainte de a ajunge la reprezentanta ce contine acest card dincolo de hartile pe europa destul de putin precise ,ma gandesc ca probabil are un soft de recunoastere comunicare cu blocul de navigatie , poate chiar identificare turism,poate fi creat sau numai cumparat, cateva date daca stie cineva,am gasit si vanzatori cu preturi intre 150 si 350 ron.Un sfat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai o navigatie originala, aceasta nu iti va "accepta" hartile care vor fi puse pe orice SD card, datorita unui sistem de securitate care este legat de CID-ul cardului. Exista metode de "pacalire" a securitatii, prin modificarea CID-ului, pe care le exploateaza cei care vand pe OLX SD-card-urile cu harti.

Din punctul meu de vedere, poti cumpara cu incredere un astfel de card, atata vreme cat il iei cu proba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe card-ul navigatiei nu cumva se gaseste si kitul sau softul navigatiei ??? Parca asa era la IGO Primo !!!

Edited by prog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,aveti dreptate,sigur e un soft de protocol intre card si navigatie iar un card original costa cat o navigatie ,atunci am sa incerc sa cumpar unul gen OLX , daca nu ma poate ajuta nimeni dintre cunoscuti,am inteles ca nu are o precizie prea mare pe Romania ca harta si daca gasesc sa prind undeva telefonul voi folosi Waze care se actualizeaza si da si alte informatii...Multumesc mult pentru ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutari , am aflat ca pentru a stabili comunicarea este nevoie de un model de card fabricat pana la sfarsitul anului 2015 , un model care permite o rescriere a unui cod de fabricatie si asa va fi identificat de softul din dispozitiv , ar fi modelul echivalent cu : 64GB MicroSDXC PRO with SD Adapter Class 10 U3 up to 90 MB's MB ... Poate fi si de 32Gb , as fi vrut sa stiu daca este un model mai special constructiv sau care este diferenta dintre acest model si unul normal fabricat in 2017-2018. Ca schema constructiva , fabricatie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.