Sari la conținut

Navigatie auto

mmarius
 Share

Postări Recomandate

Salutari, am de curand o Skoda Octavia 3 si nu are cardul de date pe navigatie , voiam sa stiu inainte de a ajunge la reprezentanta ce contine acest card dincolo de hartile pe europa destul de putin precise ,ma gandesc ca probabil are un soft de recunoastere comunicare cu blocul de navigatie , poate chiar identificare turism,poate fi creat sau numai cumparat, cateva date daca stie cineva,am gasit si vanzatori cu preturi intre 150 si 350 ron.Un sfat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai o navigatie originala, aceasta nu iti va "accepta" hartile care vor fi puse pe orice SD card, datorita unui sistem de securitate care este legat de CID-ul cardului. Exista metode de "pacalire" a securitatii, prin modificarea CID-ului, pe care le exploateaza cei care vand pe OLX SD-card-urile cu harti.

Din punctul meu de vedere, poti cumpara cu incredere un astfel de card, atata vreme cat il iei cu proba.

Link spre comentariu

Da,aveti dreptate,sigur e un soft de protocol intre card si navigatie iar un card original costa cat o navigatie ,atunci am sa incerc sa cumpar unul gen OLX , daca nu ma poate ajuta nimeni dintre cunoscuti,am inteles ca nu are o precizie prea mare pe Romania ca harta si daca gasesc sa prind undeva telefonul voi folosi Waze care se actualizeaza si da si alte informatii...Multumesc mult pentru ajutor!

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Salutari , am aflat ca pentru a stabili comunicarea este nevoie de un model de card fabricat pana la sfarsitul anului 2015 , un model care permite o rescriere a unui cod de fabricatie si asa va fi identificat de softul din dispozitiv , ar fi modelul echivalent cu : 64GB MicroSDXC PRO with SD Adapter Class 10 U3 up to 90 MB's MB ... Poate fi si de 32Gb , as fi vrut sa stiu daca este un model mai special constructiv sau care este diferenta dintre acest model si unul normal fabricat in 2017-2018. Ca schema constructiva , fabricatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock