Sari la conținut

Depanare NewJomo PW-20Ai

tyeibo1988

Postări Recomandate

SALUTARE TUTUROR MA PUTETI AJUTA CU O SCHEMA  PENTRU AMPLIFICATORUL   NewJomo PW-20Ai   am primit de curand acest amplificator  dar fara tranzistori finali   si problema mea e ca nustiu ce  tranzistori finali  trebe sa pun pe el    pe  PCB  E inscriptionat   2sc5200  , am pus pe amplificator accesti finali dar nimic  nu cupleaza releu    am verificat  toate rezistentele   si  tranzistori   , nu e nimica ars    uitasem sa specific   era 2 tranzistori finali pe PCB  montate    PMC  D1047   SI   PMC D718  dar nustiu ce sa zic pentru ca ambi sunt  NPN      sau daca detine cineva acest  AMP    sa imi spuna macar ce tranzistori  finali  are  montati    va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La pocnitori de astea chinezesti cred ca nici chinezi nu s-au straduit sa faca un manual de service, asa ca, parerea mea e sa treci cu pixul pe hartie schema sau sa platesti pe cineva sa o faca!

Nu o fi nimica ars, dar ai verificat daca ai tensiuni de alimentare !!! Sigurante ok !!! Niste poze cu chinazaria asta nu strica !!!

Link spre comentariu

Releul nu se comuta daca ai tensiune continua la iesirea etajului final sau daca lipseste una din tensiuni.

Cu alte cuvinte masoara pe placa etajului final chiar pe rezistentele finalilor adica pui voltmetrul cu minusul la masa si plusul pe resistentele de putere de pe tranzistorii finali daca ai tensiune. In principiu o tensiune de +/-50mv este admisa dar trebuie sa fia cat mai aproape de 0V.

Daca ai, atunci singura metoda este sa masori tranzistorii. Eu cand fac reparatii inseriez alimentarea etajului final cu niste rezistente de 22ohm la 10W. Daca este ceva aiurea nu se mai arde nimic.

Schema nu cred ca gasesti. Prea complicat nu cred ca este.

Spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock