Sari la conținut

Sfaturi constructie sau cumparare cuptor lipire SMD-uri


dan_e

Postări Recomandate

Mi-aduc aminte ca acum cativa ani in urma am vazut pe internet (nu tin minte care site, s-ar putea sa fie mai multe) un tutorial de constructie D.I.Y. a unui cuptor (parmise in infrarosu) pentru lipit componente SMD. Deci, va rog sa-mi dati niste sfaturi legat de asa ceva. Se merita sau mai bine cumpar unul ? Si de unde il cumpar la un pret bun ?

In plus, m-ar interesa niste pareri legate de lipirea componentelor SMD folosind cuptor dedicat vs. statie de lipit cu aer cald ?

Si cum e bine sa lipim SMD-urile, spre ex. capsule TPQF 100, 64 etc. Vazusem niste masti de imprimat pasta de cablaj si ma gandeam ca poate te scutesc de prea multe punti intre pini!! 

 

stima

dan

Link spre comentariu

Pe aliexpres.com vazusem un cuptor SMD la pretul cel mai mic. Nu pot sa ma pronunt asupra calitatii acestuia dar daca nu intentionezi sa faci productie de serie ci doar montaje electronice ocazionale SMD, versiunea de pe aliexpress.com poate reprezenta un start up bun.

De construit in regim. D.I.Y, cam greu de spus daca se merita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock