Sari la conținut

FET400MK2 - Amplificator Audio Hi-Fi MOSFET 400W

Postări Recomandate

2SA992 = 2SA970, cu alte tipuri de tranzistoare nu am testat versiunea MK2, ma refer la cablajul de fabrica.

Prima versiune FET300 am testat-o cu mai multe tranzistoare pe intrare, cu conditia ca tensiunea de alimentare sa fie mai mica de +/-60Vcc. In acest caz, daca tensiunea de alimentare este spre exemplu+/-55Vdc se poate folosi BC640.

• 2 weeks later...
La 12.11.2018 la 8:28, donpetru a spus:

Nu mai sunt cablaje FET400mk2 disponibile pentru vanzare. 

Urez cumparatorilor spor la mesterit si cat de curand chiar mi-ar place sa vad niste imagini cu amplificatoare audio FET400mk2 avand la baza cablaje de fabrica sau chiar cablaje construite de voi.

Foarte interesanta abordarea constructiva, in special modul de prindere a celor doua kituri de un singur radiator. Spor la mesterit in continuoare si sarbatori cu bine.

Alea sunt difuzoare auto din ce se vede! Nu prea merg in incinte audio de casa. Poate un bass-reflex ar merge dar nu stiu ce sa zic, per total nu cred ca ai facut o alegere buna pentru niste boxe de casa.

Amplificatorul a iesit super fain. Chiar imi place cum l-ai lucrat.

Salut, intentionez sa fac o incinta bass reflex sau bandpass.In trecut am mai folosit aceste tipuri de difuzoare in incinte bass reflex, cu rezultate bune. 

Cand voi construi liniile  de medii si inalte, voi lua niste difuzoare de casa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock