Sari la conținut

FET400MK2 - Amplificator Audio Hi-Fi MOSFET 400W

donpetru

Postări Recomandate

Pana in acest moment 28 de bucati.

O sa deschid mai tarziu o conversatie privata pentru strangerea banutilor si lansarea comenzii.

Reamintesc faptul ca doresc sa realizez cablajul intr-un singur strat cu jumperi pentru a pastra nota clasica a proiectului. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi si asta o varianta, sa mergem pe doua straturi ca tot dam un ban si ce rost are sa mai pierdem timpul cu plantat jumperi, nu!!

In urmatoarele minute o sa deschid conversatia privata. Acum sa speram ca se vor achita in avans cablajele mentionate aici!!!

Link spre comentariu

@outtek, v-am adaugat in conversatia privata deschisa cu utilizatori abonati la cablaje FET400mk2.

In acest moment au achitat PCB-uri utilizatori: zigu si hixxp02

Retineti ca termenul limita de plata este 20 iulie 2018.

Link spre comentariu

Pentru ca despre cablaje este aproape incheiata discutia , as dori sa stiu daca a facut cineva o evaluare la un pret mediu si o calitate medie a pieselor , cam la ce pret ar fi componentele pentru un modul , probabil ca o sa fac o camanda Conex Bucuresti , as fi vrut sa stiu macar aproximativ.

Link spre comentariu

Salutare.

Ce radiatoare recomandati sa folosesc, sau, eventual o carcasa cu radiatoare incadrate.Unde pot gasi ceva exemple..vre-un site ce comercializeaza carcase?

Multumesc.

Link spre comentariu

La firma din Ia?i, face carcase de rack l??ime 19 inch, pre? pu?in peste 100 lei. Sau firma din Alexandria, super-carcase, cu tot cu radiatoare Fi?ier, dar pre? peste 700 lei. Panou frontal superb, aluminiu de 10 mm prelucrat cnc ?i laser. Tu Alegi!

Link spre comentariu

Si bineinteles ca mai avem o mare cheltuiala , sursa , traful de minim 1000 W cred ca costa cel putin 300-400 lei , niste condensatori la 100 V si de 4700 , 8 bucati , diodele sau o punte mai mare(35-50 A) apropie de 600-700 lei per modul?

Link spre comentariu

Exista varianta SMPS. La circa 1kw, una semipunte clasica cu sg3525 ?i IR2110, cu traf Etd49 ?i protec?ie cu traf de curent o faci cu circa 200-250 lei ?i ai protec?ie la scjurt, nu ?i scade tensiunea ?n sarcina dec?t cu 2-3 vol?i, are soft start din construc?ie. ?i sa nu uit, c?nt?re?te c?teva sute de grame nu cca 10-12 kg.

Editat de gadrianno
Link spre comentariu

As vrea sa achizitionez o carcasa de la cei din alexandria...din pacate au site-ul in mentenanta de ceva timp.

Acum 2, ani am cumparat un traf de 1kw 420 lei cu sistemul de prindere inclus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock