Sari la conținut

Tranzistor

Postări Recomandate

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuna cineva ce tip de tranzistor este PS20U100CT, si cum se poate verifica, eventual si schema lui.Am un adaptor 220v/50Hz la 12v/60w si nu mai functioneaza.Am verificat prezenta tensiunii redresate, piesele pasive, si ca elemente de putere mosfetul 8N60 si m-am oprit la tranzistorul de mai sus.Pe radiatorul placii sun doua asemenea tranzistoare. Capsula este la fel cu cea a mosfetului 8N60.

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa un vinzator chinez: ??LOW VF(?VF)???PS20U100CT, se traduce prin dioda schottky originala,

100V si 20A, asa cum arata si inscriptionarea PS20_U100_CT.

@gsabac

Editat de gsabac
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Buna ziua. V? rog, dac? ?tie cineva ce tip de tranzistor este acesta WS08607. Este folosit ?n electronica unui ?nc?rc?tor QI pt. telefon. ?n drain este bobina. B?nuiesc c? este un mos-fet dar nu am g?sit nimic pe .net. Mul?umesc mult pentru amabilitate. 

post-37069-0-80952400-1527513921.jpg

Editat de barbulescuorlando
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock