Sari la conținut

Curent de mers gol AV400

adrian.popa10

Postări Recomandate

Buna ziua. Am realizat un amificator AV400 prima versiune.As avea o intrebare, va rog, c

urentul de mers in gol este de 80mA cu o sigur pereche IRFP240/IRFP9240 la +/-66V. Ce parere aveti este ok curentul de mers in gol? Pe rezistent de 0.22 ohm am ~14mV. Va multumesc mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-aduc aminte ca am testat AV400 cu 80mA global pe tot amplificatorul si functiona bine.

Bineinteles ca un test cu osciloscopul este cel mai recomandat in acest caz folosind o sarcina test de 4 Ohm de putere adecvata.

14mV este cam mult, incercati pentru inceput un 5mV pe rezistoarele de putere.

Link spre comentariu

Precum am precizat si in mesageria privata, retineti ca, valabil pentru toti utilizatorii: MESAGERIA PRIVATA nu este pentru suport tehnic.

Efectuati reglajul curentului de mers in gol la valoarea recomandata, intr-o prima faza, si reveniti cu alte concluzii.

Link spre comentariu

Precum va spuneam, ca sa aflati valoarea minima a curentului de mers in gol pe o pereche de finali, este necesar un generator de semnal, un osciloscop si un rezistor de putere test 4 Ohm. Nu are rost sa repet aici modul de efectuare a masuratorii cu osciloscopul deoarece a mai fost mentionat in forum de nenumarate ori.

Daca nu detineti osciloscop, lasati acei 5mV pe rezistoarele de putere, mai ales ca suna la fel de bine cand tensiunea pe acele rezistoare era de 14mV.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock