Jump to content
Sign in to follow this  
donpetru

IMPORTANT (update Tehnium Azi)

Recommended Posts

Din cauza ca platforma actualului sistem are cateva dezavantaje in primul rand pe parte SEO in ceea ce priveste sectiunea Articole, Gallery si Blog, dar si din cauza ca structura nucleului platformei este invechita, generarea anumitor sectiuni a site-ului necesitand multe interogari MySQL, cu repercursiuni asupra gradului de folosire CPU; toate aceste lucruri si altele nementionate, conduc din ce in ce mai mult la nevoia unei actualizari de la IPB3 la IPB4. 

Tema actuala a site-ului va suferi modificari majore - in nici un caz nu voi lasa tema implicita IPB4 - si ca drept urmare care voi pregati si un alt tutorial de utilizare. Rubrica "Store" o voi lasa momentan dezactivata iar rubrica Games cel mai probabil va disparea (in ultimii ani a fost folosita foarte putin). Mai ma gandesc in ceea ce priveste rubrica Games. Pastrarea acestei rubrici depinde si de opiniile voastre din acest topic.

 

Actualizarea site-ului as dori sa o fac cel mai probabil luna viitoare dupa ce voi finaliza de livrat acele PCB-uri cu 2xTDA7294 si SA100C. Pana atunci, voi pregati noua tema a site-ului Tehnium Azi cat si celelalte module care vor mai fi necesare.

 

Ma gandesc, si chiar as dori sa citesc opiniile voastre, sa stabilesc ca pagina "home", nu cum este acum o enumerare a articolelor, ci chiar o enumerare a subiectelor din forum dupa modelul diyaudio.com Bineinteles, in partea din dreapta se vor gasi rubrici si de enumerare a articolelor, descarcarilor etc.

 

Eventualele pareri vis-a-vis de modul cum va arata noua interfata Tehnium Azi, la 10 ani de la lansarea site-ului, va rog sa le expuneti in acest topic. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vesti bune, vesti rele, nu stiu cum sa le spun dar daca spuneti ca la un moment dat trebuie facute actualizari, eu votez PENTRU aceste update-uri.

 

Parerea mea e ca rubrica Games e depasita; la articole nu se inghesuie lumea sa le citeasca dapa-i sa le posteze, la blog la fel. Cred ca rubrica Descarcari si Galeria de imagini merita lasate... in rest, nu stiu ce sa zic, respectati parerea majoritatii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Observ ca exista o sectiune numita "Articole" si inca una numita "Blog".Cred ca s-ar putea renunta la una dintre ele deoarece mi se pare acelasi lucru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Subscriu si eu la ideea sa ramana ori numai rubrica "Articole", ori numai rubrica "Blog". Totusi, cred ca rubrica "Articole" va fi mult mai folositoare.

Eu as lasa rubrica FAQ cu intrebari frecvente, Video gallery este invechita, la fel si cea de "Stiri" neactualizata de mult timp.

Rubrica "Games" am accesat-o cu ani buni in urma, acum chiar nu-mi starneste curiozitatea.

 

Deci, eu as vedea utile rubricile urmatoare:

Forum,

Articole

Descarcari

Galeria de imagini

FAQ

Internet Links

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am notat observatiile voastre.

Se pare ca platforma Games nu mai este valabila pentru noul IPB4, deci foarte probabil voi renunta la ea.

Topicul este deschis in continuoare si pentru alte pareri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.