Sari la conținut

IMPORTANT (update Tehnium Azi)

donpetru

Postări Recomandate

Din cauza ca platforma actualului sistem are cateva dezavantaje in primul rand pe parte SEO in ceea ce priveste sectiunea Articole, Gallery si Blog, dar si din cauza ca structura nucleului platformei este invechita, generarea anumitor sectiuni a site-ului necesitand multe interogari MySQL, cu repercursiuni asupra gradului de folosire CPU; toate aceste lucruri si altele nementionate, conduc din ce in ce mai mult la nevoia unei actualizari de la IPB3 la IPB4. 

Tema actuala a site-ului va suferi modificari majore - in nici un caz nu voi lasa tema implicita IPB4 - si ca drept urmare care voi pregati si un alt tutorial de utilizare. Rubrica "Store" o voi lasa momentan dezactivata iar rubrica Games cel mai probabil va disparea (in ultimii ani a fost folosita foarte putin). Mai ma gandesc in ceea ce priveste rubrica Games. Pastrarea acestei rubrici depinde si de opiniile voastre din acest topic.

Actualizarea site-ului as dori sa o fac cel mai probabil luna viitoare dupa ce voi finaliza de livrat acele PCB-uri cu 2xTDA7294 si SA100C. Pana atunci, voi pregati noua tema a site-ului Tehnium Azi cat si celelalte module care vor mai fi necesare.

Ma gandesc, si chiar as dori sa citesc opiniile voastre, sa stabilesc ca pagina "home", nu cum este acum o enumerare a articolelor, ci chiar o enumerare a subiectelor din forum dupa modelul diyaudio.com Bineinteles, in partea din dreapta se vor gasi rubrici si de enumerare a articolelor, descarcarilor etc.

Eventualele pareri vis-a-vis de modul cum va arata noua interfata Tehnium Azi, la 10 ani de la lansarea site-ului, va rog sa le expuneti in acest topic. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vesti bune, vesti rele, nu stiu cum sa le spun dar daca spuneti ca la un moment dat trebuie facute actualizari, eu votez PENTRU aceste update-uri.

Parerea mea e ca rubrica Games e depasita; la articole nu se inghesuie lumea sa le citeasca dapa-i sa le posteze, la blog la fel. Cred ca rubrica Descarcari si Galeria de imagini merita lasate... in rest, nu stiu ce sa zic, respectati parerea majoritatii.

Link spre comentariu

Subscriu si eu la ideea sa ramana ori numai rubrica "Articole", ori numai rubrica "Blog". Totusi, cred ca rubrica "Articole" va fi mult mai folositoare.

Eu as lasa rubrica FAQ cu intrebari frecvente, Video gallery este invechita, la fel si cea de "Stiri" neactualizata de mult timp.

Rubrica "Games" am accesat-o cu ani buni in urma, acum chiar nu-mi starneste curiozitatea.

Deci, eu as vedea utile rubricile urmatoare:

Forum,

Articole

Descarcari

Galeria de imagini

FAQ

Internet Links

Link spre comentariu

Am notat observatiile voastre.

Se pare ca platforma Games nu mai este valabila pentru noul IPB4, deci foarte probabil voi renunta la ea.

Topicul este deschis in continuoare si pentru alte pareri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock