Jump to content
Sign in to follow this  
elco

Ce parere aveti despre conflictul din Siria !

Recommended Posts

Despre Siria si conflictul de acolo s-a scris mult in presa dar ce mi-a atras atentia de curand este un asazis atac chimic impotriva cetatenilor sirieni. Americani dau vina pe rusii, rusi dau vina pe americani. Dupa voi cine credeti ca tine aprinsa flacara conflictului in Siria:

- fostul presedinte sirian 

- SUA

- Rusia

sau diverse servici secrete care au interese in zona!!!!

O alta chestiune care nu prea o inteleg eu, cum de atatia ani presedintele sirian nu se da deoparte dupa ce Siria, vedem cu toti la TV, e intr-un hal fara de hal. Sa-l tina rusi fortat sau sa vrea chiar el!

Cum comentati aceste aspecte ?  :scratchchin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nimeni, nimic?

Apropo, care e scopul mutarii ambasadei romaniei la Ierusalim ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un catren al vestitului Nostradamus, interpretat de unul dintre cei care i-au studiat opera, prevesteste un al treilea razboi mondial, provocat de un "print arab". Nu ma indoiesc ca acest "print arab" este Al Asad. Precedenta profetie a lui Nostradamus - prabusirea turnurilor gemene - s-a adeverit, inclusiv cu respectarea datei exacte a dezastrului indicata in textul catrenului. Citisem in anii '90 despre aceasta profetie. Ea a fost insa interpretata ca fiind urmare a unui mare cutremur.  Retinusm data exacta (11.09.2001) si sateptam cu infrigurare sa vedem ce se va intampla in acea zi. Am avut o mare surpriza sa constatam ca de fapt atunci a inceput epoca atentatelor sinucigase. Pentru al treilea razboi mondial, nu s-a avansat nici-o data, insa dupa cum evolueaza lucrurile acum, se pare ca suntem foarte aproape.

 

Mutarea capitalei statului Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, este un scop al acestui stat. Mutarea ambasadelor, reprezinta asadar consecinte si nu scopuri.

Edited by ola_nicolas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai sa fim seriosi. :morning:

Nostradamus a prevestit si aparitia diodei.

Edited by vtube

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru rusi, exportul de gaze e vital economic. Pentru europeni, importul e vital. Dar asta duce la dependenta energetica a Europei fata de Rusia. Refuzul sistematic al presedintelui sirian de a aproba folosirea teritoriului siriei pentru conducta din Qatar a condus la diverse sanctiuni. Cu conducta, americanii ar fi impuscat doi iepuri: ar fi obtinut independenta Europei fata de Rusia si ar fi lovit puternic in economia Rusiei. Pentru ca n-au reusit diplomatic, n-au reusit cu sanctiuni, americanii au hotarat ca o revolutie este solutia. Au finantat grupari teroriste (isis, al-qaida, etc.) pentru a introduce haosul si a determina aparitia unei alte conduceri. Cand era pe cale a se implini, au intervenit rusii. Au profitat de prostia isis-ului care si-au manifestat terorismul peste granita, justificand astfel moral interventia rusilor. Mai apoi, rusii (si numai ei) au fost solicitati sa intervina de catre guvernul sirian. Pozitia rusilor in Siria e singura legala.

Dintre toate statele arabe din zona, Siria era cel mai democratic si social stat (vicepresedintele este o femeie, vedeti statutul femeii in ideologia musulmana pentru comparatie). Chestia cu dictatura sau atacul chimic e praf in ochi aruncat ignorantilor de catre americani.

Armata siriana nu a folosit substante chimice de lupta, nu au motive, vor castiga conflictul. Americanii stiu foarte bine asta, dar mint pe fata. Eu personal nu inteleg politica externa americana. Europenii sunt alaturi de americani si inca mai doresc inlaturarea actualului guvern. Rusii sprijina guvernul sirian. Exista si alte state implicate (Israel, Turcia, etc.) fiecare cu agenda proprie. Multi experti sunt de parere ca acest conflict va degenera intr-o confruntare directa ruso-americana, ambele state avand unitati militare in Siria pe baricade relativ opuse.

Om fi noi aliatii americanilor, dar cred ca la faza asta rusii au mult mai multa dreptate. Sute de mii de morti, milioane de refugiati, cauzate nu de extremismul islamic, ci de finantarea excesiva a lui de catre europeni si americani. Pentru mine ca simplu om, chiar daca as plati gazul la jumatate, zic ca nu merita. Si nici riscul unui razboi nuclear nu merita. Dar lumea nu e mereu condusa de oameni corecti si inteligenti. Asta e, de va fi sa fie, ne vedem dincolo?

 

Edited by smilex
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

... Nostradamus a prevestit si aparitia diodei.

Nu este cazul de a bagateliza. Nostradamus nu s-a ocupat de evolutia tehnica si stiintifica a lumii. Nici nu ar fi putut sa o faca. In prima jumatate a secolului al 16-lea nu se stia mai nimic despre electricitate. Altminteri, a prezis cei "trei anticristi" (Bonaparte, Hitler si Stalin) si a pozitionat exact in timp si spatiu principalele conflagratii ale lumii. A facut inclusiv referiri la un mare exod al omenirii (parasirea planetei de catre un mare grup organizat, in vederea colonizarii unor noi planete favorabile vietii) care se va produce in viitor. Este mult de discutat, dar nu aceasta este tema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.